2777
2789
عنوان

ترسناک(لطفا باردارها وترسوها نیان )

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 136 پست
منم تو هال خونمون خابیدم که نترسم😂

خود آزاری داری بچه خاله کوچیکم انقد از جن میترسید وقتی تازه عروس بوده پاشو میمالیده با پای شوهرش شبا تو خواب ببینه سم نداره🤣🤣🤣 ولی من توی تهران که بودم شوهرم شیفت شب بود با دخترم تنها بودم بخدا اصلا نمیترسیدم الان میگم چقدر قوی بودم شاید اونقد اون عذابم میداد دیگه فکر جن و پری نبودم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا نگران نباشین اینا نمیتونن ارتباط برقرار کنن مگر اینکه آدم خودش راهو باز کنه

بنظرم راهش اینه که احضار روح کنی که صددرصد بجای روح جن میاد هیچ وقت روح بدون اذن خداوند نمیتونه به دنیا برگرده همشون جنن

بنظرم راهش اینه که احضار روح کنی که صددرصد بجای روح جن میاد هیچ وقت روح بدون اذن خداوند نمیتونه به د ...

😑راهکارم بده بگیر بخواب

خود آزاری داری بچه خاله کوچیکم انقد از جن میترسید وقتی تازه عروس بوده پاشو میمالیده با پای شوهرش شبا ...

مرحبا بهت بخدا....من شبا داستان جن میخونم بنا برحسب عادت همیشگیم چون میدونم اگه با کسی چت کنم غیبت واینا میشه دیگه سمت چت کردن نمیرم که گناهی نکرده باشم😁😁😁😁فقط داستان ترسناک میخونم بعد جرعتم ندارم از زیر پتو جابجا شم از ترس

نه بابا نگران نباشین اینا نمیتونن ارتباط برقرار کنن مگر اینکه آدم خودش راهو باز کنه

نمیدونم من کلا به هر چی فکر میکردم نشده انقد سرنوشت پیچیده س که هیچی بعید نیست شاید دیدیم 

خود آزاری داری بچه خاله کوچیکم انقد از جن میترسید وقتی تازه عروس بوده پاشو میمالیده با پای شوهرش شبا ...

منم اینجورم

مثلا شب شوهرم بگه آب میخوام پتو رو میزنم کنار پاهاشو نگاه میکنم اوایل خیلی تعجب میکرد الان عادی شده براش🤣🤣