2777
2789

من که با میل خودم بچه دار شدم بعد از زایمان میگفتم کاش برگرده تو شکمم نمیخام این وضعیتو 

تا الان دوسالش شد چند ماهیه اون فکرا از ذهنم رفته بیرون 

واقعا سخته مادر شدن و حتی پدر شدن 

و اصلا دوست ندارم بار دومی تجربه کنم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه الان دوران سخته، کوچولو هست ،بزار یکم بگذره بهتر میشه شرایط ،

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
من که با میل خودم بچه دار شدم بعد از زایمان میگفتم کاش برگرده تو شکمم نمیخام این وضعیتو تا الان دوسا ...

وای یا خدا و منی ک از مجردی از بچه ها متنفرم الان دوماهه بخاطر شوهرم باردار شدم، نمیدونم قراره چی سرم بیاد

باز اونی ک عاشق بچس براش شیرینه سختیاش

من چ کنم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مادرای عزیز تفریح ک خوشی همیشه هست ب این فک کنید این قد هستن زن و شوهرایی ک با هزینه سنگین و استرس ح ...

من ۴سال دوییدم دنبال بچه 

پا دردش خستگیش ناامید شدن نتیجه نگرفتن گریه ها 

دردای آمپولی که میزدم 

ولی بالاخره نتیجه داد 

منتظرم نی نیم بدنیا بیاد خوشگل کنیم بریم بیرون با باباش بریم تفریح 

هربار میرفتم می‌دیدم خانوما نی نی دارن چقدر میگفتم خدایا سال بعد منم با نی نیم برم اونجا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

البته بهش گفتم حتی اسمشم خودت بذارخودت بزرگش کنخودت نگهش دار من باید ب ورزش و همه چیم برسم

نکن عزیزم یه روزی پشیمون میشی

اون موجود کوچولو و دوست داشتنی مگه چکار به تو داره

باوجود بچه هم میشه شاد بود سفر رفت گردش کرد... نباید اینقد سخت گرفت

ببین واقعا بعضی ها مثل خود من برای مادر شدن و از خودگذشتگی برای یه انسان دیگه ساخته نشدن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
وای یا خدا و منی ک از مجردی از بچه ها متنفرم الان دوماهه بخاطر شوهرم باردار شدم، نمیدونم قراره چی سر ...

یعنی الان هیچ حسی نداری حس مادر بودن زوق شوق وابستگی مگه میشه آدم بچشون دوس نداشته باشه 

بدنیا اومده

چنوقتشه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم ۵ ساله ازدواج کردم اصلا هیچ کقت دوست نددشتم بچه داشته باشم  تا اللن هم علی رغم میلش همراهی کرده باهام

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
وای یا خدا و منی ک از مجردی از بچه ها متنفرم الان دوماهه بخاطر شوهرم باردار شدم، نمیدونم قراره چی سر ...

منم دقیقا مثل شما بودم الانم اصلا حوصله ی بچه های مردمو ندارم و فقط حوصله ی بچه ی خودمو دارم 

اما شوهرم از همون روز اول عاشق بچه بود هرجا میریم چهل تا بچه رو دور خودش جمع میکنه 

کلا شخصیت هامون متفاوت بود و هست 😁😁😁

اما بچه ی خودمو دوست دارم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

وای مطئنن همین که بدنیا بیاد عاشقش میشی اخه بچه ها خیلی قشنگ و شیرینن 

انشالا با سختیاشم کنار میای