2777
2789
نکن عزیزم یه روزی پشیمون میشیاون موجود کوچولو و دوست داشتنی مگه چکار به تو داره

خیلی سختمه

فکر کن ۳۲ ساله از بچه متنفرمی یهو بخاطر شوهر مجبوری بیاری

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تا امسال که مدرسه میره خیلی پشیمون نبودم ولی الان خیلییی سختمه تمام فشار درسیش و ارریابی هاش رو منه

گوش نمیده

تکلیف بزور می نویسه

دست خطش خیلی بده

شبا باید زود بخوابیم تمام برنامه ریزی هام بهم خورده

من تا امسال که مدرسه میره خیلی پشیمون نبودم ولی الان خیلییی سختمه تمام فشار درسیش و ارریابی هاش رو م ...

من از مدرسه متنفر بودم 

موندم بچم و چطور بفرستم مدرسه🙄😂

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یعنی الان هیچ حسی نداری حس مادر بودن زوق شوق وابستگی مگه میشه آدم بچشون دوس نداشته باشه

هیچی بخدا

همه میگفتن صدای قلبشو بشنوی عاشق میشی من دعا میکردم قلبش تشکیل نشه

و با سونو اول تشکیل نشد،دکترمم گفت احتمال تشکیل فقط ده درصده،، سونو بعدیم گفت ضربان ضعیف احتمال سقط بالاس حالا باز باید تکرار کنم

صدای قلبم شنیدم و فرقی نداشت

هیچی بخداهمه میگفتن صدای قلبشو بشنوی عاشق میشی من دعا میکردم قلبش تشکیل نشهو با سونو اول تشکیل نشد،د ...

وای نه 

من صدای قلب بچم و نشنیدم داشتم میمردم 

رفتم سونو واژینال شنیدم اونجا زدم زیر گریه عر عر 

آبروم رفت 

اومدم بیرون اونجام عر عر مردم میگفتن چیشده مامانم میگفت اشک خوشحالیه حتی نمی‌تونستم به مامانم توضیح بدم بگم صدای قلبشو شنیدم حالش خوبه بچم 

مامانم گفت انقد بچتو دوست داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خیلی سخته من صبحا دیوانه میشم سال اول اگر بچت همکاری نکنه تا مرز دیوانگی میری

خدایی من بچه خوبی بودم هفت صبح مثل ساعت کوکی بیدار بودم میرفتم مدرسه مشقامم می‌نوشتم اوایل ولی بزرگتر شدم زدم به جاده خاکی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من به شدت بچه میخواستم و الآنم عاشقشم ولی به روزهایی آنقدر حوصلشو ندارم و حوصله خودمم ندارم که دلم ن ...

دقیقا همینه این تاپیک هم احتمالا تو همچین شرایطی زده شده😄

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
دقیقا همینه این تاپیک هم احتمالا تو همچین شرایطی زده شده😄

احتمال زیاد کسی به اسی کمک نمیکنه تنها مونده تو فکر می‌ره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

وای نه من صدای قلب بچم و نشنیدم داشتم میمردم رفتم سونو واژینال شنیدم اونجا زدم زیر گریه عر عر آبروم ...

من وقتی سونو واژینال اولی رو انجام دادم و گفت متاسفانه قلب نمیزنه و بخاطر بزرگی غیرنرمال  ساک بارداری احتمال تشکیل فقط ده درصده ،اینقد خوشحال بودم میخندیدم تو ماشین همش میخندیدم ب شوهرم میگفتم ناراحتی؟! میگفت عوضش تو خوشحالی

خیلی سختمهفکر کن ۳۲ ساله از بچه متنفرمی یهو بخاطر شوهر مجبوری بیاری

اخرش که چی 

یعنی میخوای تااخر عمر بچه نیاری اگر همچنین قصدی داشتی اصلا نباید ازدواج میکردی قشنگم 

بنظرم بهتره هرچه زودتر بیاری که لااقل حوصله و توان بچه داری داشته باشی و بتونی مادرخوبی براش باشی

فک کن باشگاه بری بدن ورزشکاری و تیپ عالی اما هیچوقت طعم مادرشدن و نچشی خوبه؟ زندگی زمان داره و یه روزیم زمان دونفره بودن تموم میشه و نیازه که سه نفره بشین 

ولی اگر دیربشه و دیگه نشه چی

من وقتی سونو واژینال اولی رو انجام دادم و گفت متاسفانه قلب نمیزنه و بخاطر بزرگی غیرنرمال ساک باردار ...

وای😶🤣 نمیدونی ضربان قلب چند بود ؟

دیر تشکیل شده قصد موندن داره جوجو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اخرش که چی یعنی میخوای تااخر عمر بچه نیاری اگر همچنین قصدی داشتی اصلا نباید ازدواج میکردی قشنگم بنظر ...

ب همینا فکر کردم ک قانع شدم