2777
2789
عنوان

قرمه ام سبزی اس یه طرف میره لوبیا یه طرف گوشتم که‌ نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 91 پست
قورمه سبزی فقط با کنسرو لوبیا خوشمزه میشهلوبیا تو خونه خودم میپزم میریزم توش مزه آب میده

لوبیا رو آبکش میکنی؟ سوا میپزی؟ 

نصف لوبیا چیتی ریز نصف لوبیا قرمز همزمان با گوشت و سبزی بریز لعاب میده و خوب میشه. حتما آب خورش کم باشه و شعله کم. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من سبزی اماده نیم کیلویی مارک پونه میخرم با لوبیا چیتی درست میکنم من تو زود پز میریزم سر یک ساعت و ...

منم همیشه میزارم زودپز خیلیی خوب میشه

امروز‌اومدم مثلا کارمو راحت کنم از دیشب گذاشتم بخاری مثل همیشه نشد😂

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هرچی اینجا خوندم انجام دادم 😂

تناسب سبزی و لوبیا رو رعایت کنی

آب زیاد نریزی روش اینجوری نمیشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

منم همیشه میزارم زودپز خیلیی خوب میشهامروز‌اومدم مثلا کارمو راحت کنم از دیشب گذاشتم بخاری مثل همیشه ...

اره ولی اینو برای بقیه دوستان میگم که قورمه سبزی رو حتما تو‌زود پز های قابلمه ای بذارید. نه اون مدل قدیمیا منفجر میشه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ولی اینو برای بقیه دوستان میگم که قورمه سبزی رو حتما تو‌زود پز های قابلمه ای بذارید. نه اون مدل ...

من تو مدل قدیمیا درست میکنم از اون قابلمه ای ها داشتم ترکید دیگه ترسیدم بخرم ازشون

من تو مدل قدیمیا درست میکنم از اون قابلمه ای ها داشتم ترکید دیگه ترسیدم بخرم ازشون

واقعااااا

زود پز من دقیقا مدل همین عکسه هست که یکی از کاربرا فرستاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستور بگو

ببین من سبزی خشک مارک تیار استفاده میکنم باید نیم ساعت خیس بخوره بعد ابشو بگیری کامل دیگه با روغن و شعله ی خیلیی کم سرخش کنی روغنشم تقریبا زیاد میریزم 

گوشت و لوبیا هم جدا میپزم دیگه سبزی که سرخ شد اونا هم پخت دوساعت میزارم با هم جا بیفته 

حتما لوبیا چیتی میریزم ربم یه قاشق میریزم 

😆😆😆
اره ولی اینو برای بقیه دوستان میگم که قورمه سبزی رو حتما تو‌زود پز های قابلمه ای بذارید. نه اون مدل ...

اره منم تو همینا میزارم از اونا خیلییی می ترسم😑

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
واقعااااازود پز من دقیقا مدل همین عکسه هست که یکی از کاربرا فرستاده

آره عزیزم یه خورشید قشنگ رو سقف آشپزخونه درست شد برام انقدر آشپزخونه رو شستم و سابیدم که نگو ولی با این قدیمیا راحتم 

آره عزیزم یه خورشید قشنگ رو سقف آشپزخونه درست شد برام انقدر آشپزخونه رو شستم و سابیدم که نگو ولی با ...

مامان منم هم جدید ها داره هو اون قدیمی ها

وقتی منو خواهرم بریم خونش اون جدید میاریم استفاده میکنیم ولی خودش  از اون قدیمی استفاده میکنه میگه باهاش راحتترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40