2777
2789
عنوان

قرمه ام سبزی اس یه طرف میره لوبیا یه طرف گوشتم که‌ نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 91 پست

قورمه سبزی فقط با کنسرو لوبیا خوشمزه میشه

لوبیا تو خونه خودم میپزم میریزم توش مزه آب میده

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سبزی باید ریز ریز ریز باشه 

با چرخ گوشت چرخ کن 

خوب تفت باید بدی آبش کشیده بشه 

بعد خوب باید سرخ کنی 

تا تیره بشه به مشکی بخوره 

شعله کم روغن زیاد 

دنبه یا جامد

پیاز داغ فراوان 

ریز ریز باشه 

یکممممم دارچین بزن گوشت تفت بده

نوک قاشق مربا خوری 

برای بوی بد گوشت

زردچوبه خیلی کم

فلفل شاخ بزی 

یا قرمز 

نمک خیلی کم

خوب تفت دادی 

لوبیا و سبزی سرخ شده

و یک قلم کوچیک 

یا عصاره اش 

خوب پخت حدود پنج ساعت

بعدش سه چهار لیمو امانی

فقط پر ک هاشون 

همین 

فوق العاده میشه 


لطفا لایک نکنید💐💚

سبزی کم میریزی


اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اسی من تجربه خودمو بگم

سبزی رو با شغله کم سرخ میکنم حدود ۳ الی ۴ ساعت. چند دفعه روغن اضافه میکنم. اخرش وقتی کف قاشق رو فشار دادی باید ازش روغن بزنه بیرون

لوبیا هم چند ساعت میخیسونم میپزم و ابشو دور میریزم. گوشت و پیاز رو تفت میدم سبزی و لوبیا رو اضافه میکنم. دوباره روغن اضافه میکنم میزارم جابیافته. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز