سبزی باید ریز ریز ریز باشه
با چرخ گوشت چرخ کن
خوب تفت باید بدی آبش کشیده بشه
بعد خوب باید سرخ کنی
تا تیره بشه به مشکی بخوره
شعله کم روغن زیاد
دنبه یا جامد
پیاز داغ فراوان
ریز ریز باشه
یکممممم دارچین بزن گوشت تفت بده
نوک قاشق مربا خوری
برای بوی بد گوشت
زردچوبه خیلی کم
فلفل شاخ بزی
یا قرمز
نمک خیلی کم
خوب تفت دادی
لوبیا و سبزی سرخ شده
و یک قلم کوچیک
یا عصاره اش
خوب پخت حدود پنج ساعت
بعدش سه چهار لیمو امانی
فقط پر ک هاشون
همین
فوق العاده میشه