2777
2789
عنوان

مامانای حامله اگه اسم تک میخواین اینارو نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 211 پست
مرگ خودخواسته بی درد

نه با 

آتاناز ترکی هست آتا یعنی پدر ناز هم یعنی دوست داشتنی 

آتاناز میشه عشق پدر افتخار پدر فرزند دوست داشتنی پدر

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه با آتاناز ترکی هست آتا یعنی پدر ناز هم یعنی دوست داشتنی آتاناز میشه عشق پدر افتخار پدر فرزند دوست ...

بله خودم ترکم😁

ولی خب بیشتر مردم انگلیسی رو بهتر از ترکی متوجه میشن... 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اسم پسرمو که گذاشتم حامی هیچکس تا حالا نشنیده بود میگفتن مگه حامی اسمه 

یعنی تو سه سال انقد شنیده شده؟ چقدر خوب😄👌

من معنی و آهنگشو دوست داشتم گذاشتم و عشق میکنم با اسمش.

البته اگه اسم زیبا باشه زیاد بودنش چه اشکالی داره؟ من اون موقع که دبیرستان بودم تو کلاسمون ۸ نفر نیلوفر بودیم 😅

چون نیلوفر اسم پرطرفدار دهه هفتاد بود، ولی من همیشه اسممو خیلی دوست داشتم.

من ریرا یا نهال یا گیلدا

کجای کااری؟؟ جدیدا حمله کردن به سمت ریرا.خخخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

اسم پسر شاهان یادت رفت😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

منم دوست ندارم اسم تکراری باشع

تو مهد دخترم دقیقا اسم بچه ها همینهایی بود که گفتی. 

منم اصلا نمیپسندم. یه اسم صدا کنی سه تا برگردن بگن بله؟؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

اسم پسر  آریا  رو یادت رفت بگی. سردسته اسم پسر با  فراوانی بالا