fatemeh_1386 مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 421 عنوان به نظرتون یه دختر و پسر میتونن رفیق صمیمی هم باشن | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست چند وقته دعوا افتادیم ولی با حرفش خیلی ناراحت شدمدلم میخواد پیام بدم ولی میگم گور باباش کلا پاک کردم اون اکانتم رو از گوشیم فعلا دیروز | 11:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melorynn عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 4312 آدم بی شخصیتی نبود شوخی شوخی فک کنم جدی شد💔😐 من خودم دیگه کلا ازین چیزا اومدم بیرون چون دیدم فایده نداره
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 6814 شما که شهره سایتی ماشاءالله همه خبر دارن نیاز نیست جار بزنی بی تربیت گزارش میزنم به چه حقی این حرفا میزنی من فقط جواب سوال اسی رو دادم متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
emandan عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 786 بستگی به شخصیت و تربیت پسر دارهو اینکه همزمان رل هم نداشته باشه یا مدلش این باشه دخترا دور خودش جمع کنه به بهانه دوست صمیمی بودن آسان گذرانید جهانِ گذران را...
_گل_یاس_ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4408 بی تربیت گزارش میزنم به چه حقی این حرفا میزنی من فقط جواب سوال اسی رو دادم گزارش بزن بی شخصیت هم شوهر داری هم دنبال اکستی هم دوست پسر صمیمی داری چرا خجالت نمی کشی قبح شکنی میکنی طلب هم داری خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است
fatemeh_1386 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 421 بستگی به شخصیت و تربیت پسر دارهو اینکه همزمان رل هم نداشته باشه یا مدلش این باشه دخترا دور خودش جمع ... آقا یه چیزی بهم گفته اینجا امکان خصوصی پیام دادن وجود نداره؟ یکی بیاد خصوصی بهش بگم داستان چیه
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 6814 بستگی به شخصیت و تربیت پسر دارهو اینکه همزمان رل هم نداشته باشه یا مدلش این باشه دخترا دور خودش جمع ... ممکنه رل باشه یا متاهل ولی باید پارتنرش هم بدونه که مثلا فلانی دوست معمولی هست متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
fatemeh_1386 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 421 میشه ولی نمیشه فکرای بد تو سرشون نچرخه اینجا امکان خصوصی پیام دادن وجود نداره؟! میشه یکی بیاد خصوصی بگم داستان چیه😭💔
fatemeh_1386 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 421 ممکنه رل باشه یا متاهل ولی باید پارتنرش هم بدونه که مثلا فلانی دوست معمولی هست منه ره میگی؟! نه بابا دوازدهمم رل و شوهر کجا بود 😂
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 6814 اینجا امکان خصوصی پیام دادن وجود نداره؟! میشه یکی بیاد خصوصی بگم داستان چیه😭💔 باید قبلش درخواست دوستی بدی یا بهت بدن دوست که شدید میشه پیام داد متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔