2777
2789
عنوان

امتحان دینی

74 بازدید | 13 پست

۲۵ صفحه چقدر میکشه خوندش میتونم تا ۱۱ شب تموم کنم؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

اره

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

پایه چندم؟ ها باباااا دینی کاری نداره که

۱۲

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
۲۵ صفحه ۱ ساعته تمومه چه خبره تا ۱۱

تا حالا نخوندم اخه

دینی چندم ؟آره بابا میشه دینیه دیگه هیچی نداره

۱۲