2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 199 پست
خب همه مثه همسر شما نیستن من دپتا از دوستام مثه خودم مطلقه بودن با مجرد ازدواج کردن و بازم جدا شدن . ...

منم همین رو میگم

میگم آدم درست انتخاب کن

مجرد و مطلقه مهم نیس

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
چرا بد باشه الان همه جا پره از پسر ها و دخترهایی که بدون ازدواج و عقد مرد شدن و زن شدن🤌🏻😐

تو کارشونو تایید میکنی؟

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدم داشتن تفکر 

عدم داشتن شع.ور

عدم داشتن ادب

خلاصه که چهار تا هم شما اضاف کنید به حرفم 

اگر کسی فکر کردن رو بلد باشه میدونه باید درست صحبت کنه 

مگه جداشدن اشکالی داره 

بعدشم خودشون خواستگار ندارن حتما چسبیدن به اینکه اره متاهلا پسرا رو میدزدن 

پسره خ.ر که نیست خودش تصمیم گرفته با اون فرد ازدواج کنه 

شدین زنان بر علیه زنان 

جمع کنید خودتونو

اصلا اهمیت ندارن برام، ولی یه مقدار دلم به حال دخترایی که زن مرد مطلقه میشن میسوزه که اونم از سر بی تجربگی خودشونو به فنا میدن ،نزدیک ۳۰تا طلاق اطرافم دیدم به جز یکیش بقیش مقصر آقا بود هر کدوم از این آقایون هم یه جور مشکل اخلاقی داشتن اونوقت که زن اول نابود شده بخاطرشون حالا قراره اون دختر ساده بیچاره بشه 

کسی که طلاق گرفته گناه نکرده که اونم انسانه. لفظ مطلقه واسش استفاده میسه چون معنیش اینه که یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته.

ولی منِ مجرد هرگز با فرد مطلقه ازدواج نمیکنم چون طرف تجربه هاش رو کروه ذوق هاش رو کرده و الان ممکنه بره توی فاز مقایسه و یا حتی شاید دلش برای قبلی تنگ شه برای سراغ اون... 

کبوتر با کبوتر باز با باز

مرد مطلقه سن بالا که بچه داره میره خواستگاری دختر مجرد جوون واقعا یه جور توهین به اون دختر مجرده

یا مردی که چند بار طلاق گرفته میره خواستگاری دختر مجرد اینم زشته

الان میبینیم مرد مطلقه 50 ساله که بچه 25 ساله داره میره خواستگاری دختر مجرد 20 ساله تو ایرانم که مردا فکر میکنن هرچی زنشون جوونتر باشه بهتره یه نگاهی به خودشونم نمیندازن اینه که میگن هرکس با مثل خودش ازدواج کنه 

بعد به نظر شما بیماران و معلولین نباید ازدواج کنن؟ (کپی حرف خودت در پست اول تاپیک: مثلا زن یا مرد مطلقه چیو از دست داده پاش کجه؟ معلوله؟ ناتوان جنسی ؟ چیه هیچ مشکلی نداره ک نتونه با ی فرد مجرد ازدواج کنه؟) 

کاربری دست دو نفره

استاتر قصد ازدواج داری؟ من پسر عموم یه بار جدا شده خلبانه و خونه هم داره اما فعلا ماشین نداره چون یه ...

من سوالم این نیس ک ایا کاربر ها دوست دارید با فرد طلاق گرفته ازدواج کنید؟ 

سوالم اینه چرا یکی میبینید با فرد طلاق گرفته ازدواج کرده زورتون میاد ب هر حال اون ادم دلش خواسته سبک سنگین کرده ولی  مجردا حس میکنن حق اینارو خوردن سوالم اینه 

وگرنه دلیل طلاق مهمه حتی ممکنه طرف مقایسه کنه با قبلی نمیشه حکم صادر کرد چون اکثرا دوس پسر دوس دختر داشتن و اسیب هاش فرقی نداره با جدایی

خیر میگم وقتی نمیدونین طرف که مجرده رابطه داشته یا نه چرا به مطلقه ها گیر میدین

کسی گیر نمیده ، هر کسی برای خودش استاندارد هایی داره

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

مرد مطلقه سن بالا که بچه داره میره خواستگاری دختر مجرد جوون واقعا یه جور توهین به اون دختر مجردهیا م ...

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با فردی ازدواج کرده ک طلاق گرفته حس میکنن ملت ک اینا حقشون رو خوردن