یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شیر ک هیچ مدل نمیخوره ولی دوهفته پیش بردمش دکتر عفونی چون مریض بود بعد گفتم ی شربت تقویتی بهش بده ک زود مریض میشه اونم یچی نوشت تو نت نگاه کردم نوشته از ۴ سال ب بالا .. بنظرت همونو بخرم ؟
خونه اپارتمانی افتاب نمیبینه 😢 مریضیش خوب شه میبرم .ی سوال چندوقت پیش بردم دکتر عفونی مریض بود ی شر ...
نمیدونم اسمش چیه ولی یبار دکتر به من گفت همه ایرانی ها ویتامین دی کم دارن الان پسر من دوساله کلسیم میخوره🤦🏼 باید حتما یا روزی بیست دقیقه زیر نور مستقیم افتاب باشه یا مکملشو استفاده کنه حتما ببرش دکتر
خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است
شیر ک هیچ مدل نمیخوره ولی دوهفته پیش بردمش دکتر عفونی چون مریض بود بعد گفتم ی شربت تقویتی بهش بده ک ...
اره ولی حجم کم بده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است