2777
2789

طلا دارایی امن تری نسبت به دلار و سکه هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

طلا برا من جذابتر و خوش یمن تره

از دلار خوشم نمیاد 

من سکه پارسیان هم خریدم ولی طلا مستعمل برام جالبتره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا برا من جذابتر و خوش یمن ترهاز دلار خوشم نمیاد من سکه پارسیان هم خریدم ولی طلا مستعمل برام جالبتر ...

طلارو یکم برا اون مزد ساختش که کم میکنه دلم نمیاد بخرم ولی دوست دارم بیشتر نظرم این بود سکه بگیرم😂

سکه گرمی اصلا نخر 

دلار هم سودآوری نداره و مبالغ پایین نمی‌تونید پیدا کنید 

طلای شکسته یا طلاهای بدون اجرت بخرید 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سکه گرمی اصلا نخر دلار هم سودآوری نداره و مبالغ پایین نمی‌تونید پیدا کنید طلای شکسته یا طلاهای بدون ...

عه چرا سکه گرمی نخرم خودم فکر میکردم سکه بهتر باشه

ببخشید داداش من یه سوال بپرسممم ؟؟

بپرسید اگه بلد باشم جواب میدم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای