پارسال دلم گوشی آیفون میخواست هی میرفت تو دیجی قیمتها رو نگاه میکردم حسرت میخوردم تا بالاخره یه جوری پول جور کردم خریدمش پارسال اینقدر ناامید بود که گوشیم سامسونگ بود شوهرم رفته بود دبی تو بازار گفت برات هندزفری بخرم گفتم آیفون ۱۳ بخر میکفت اینجا نوش نیست دست دوم هم ریسکه نمیدونم چی به چیه گفت هندزفری اپل بخرم گفتم نه بابا هندزفری سامسونگ بخر لااقل به گوشیم وصل بشه
ولی خب همینکه به دل خوش داره از ایفون استفاده میکنه، خدا روشکر
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام عزیزم گوشی من سامسونگه و من خیلی ازش راضیم بابام سال ۱۴۰۰ خرید البته من یه مدت واسه یه چیزی تو کارش کمکش میکردم اونم اینو ججای دستمزدم خرید من سه شنبه رفتم واسه گوشیم گلس انداختم و یه سیم شارژر گرفتم با یه قاب که کیپ گوشیم نمیشد فرداش رفتم پیش طرف گفت دوشنبه بیا جنس جدید میارم مال شما اخریش بوده در مورد پولشم گفت اگه ۲۰ ۳۰ تومن گرونن باشه ازتون میگیزم کمتر باشه از پول تون برمیگردونم بعد قابو مبخواست بگیره گفتم بعدا میدم بهتون الان از چهارشنبه قاب خودمو انداختم مال طرفو گذاشتم تو مشنبا امانته دستم
من یه زن خونه دارم و وقتی موجودی حسابم هیچ وقت از ۲۰ تومان بالاتر نمیره خب قطعا آیفون ۵۰ میلیونی برا ...
🥰 ماشاالله به این سطح رفاه لبخند زدم
همینکه بیست تومن شاید روزی در کارتتون داشته باشید خداروشکر
ان شاالله به ارزوهاتون برسید
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄