2777
2789
عنوان

تمام آرزوهام برآورده شد ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم به سلامتی مبارک باشه ولی به نظر من سامسونگ از ایفون خیلی بهتره تو ایفون pdf نمیشه باز کرد ...

کیفیت عکس و صفحه نمایش و کلا کلاس کاری اینها منو ترغیب میکرد به خریدن گوشی آیفون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا درسته ساعت آرزوم بود اما ایرپاد خودم بادز سامسونگ دارم گفتم ۴ تومان رو نمیدم مال خودت دوباره رفتم تو سایت نگاه کردم بادز من  ۶ تومان ایرپاد اون ۱۵ و نیم وسوسه شدم چکار کنم 

حسرت واسه سامسونگ داشتن!!

به من دوتا ایفونم بدن باز سامسونگمو ول نمیکنم تو حسرت میخوری!

عجبا فک کنم ۱۲ سالته!

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

خداروشکر

کاش همه در همین سطح رفاه باشن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

فراموشش کن!قطعا ایرپاد و کوشی و اینجور چیزا نیست!

😂

این هیچ جوره تو کتم نمیره😅

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

😂این هیچ جوره تو کتم نمیره😅

برای من هم جالب بود

اخه استارتر همسن مادر منه

ولی ارزو هاش کلا متفاوته

خریدن گوشی ایفون و ..

خداروشکر اینقدر خیالش راحته که میتونه به اینا برسه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

برای من هم جالب بوداخه استارتر همسن مادر منهولی ارزو هاش کلا متفاوتهخریدن گوشی ایفون و ..خداروشکر ای ...

کسیکه تو روفاهه قطعا ایفون واسش ارزو محسوب نمیشه!

میگیری چی میگم!من اگه میلیاردر باشم پول ایفون واسم پول تو جیبی بچه امه

وقتی ندار باشم ببینم قیمتشو با خودم میگم عمراااا بتونم بخرم،متاسفانه گرفتاریها و مشکلات ریشه در فقر داره پس تو اسایش و کمال نیست 

اما ارزوهاش بچگونه اس