2777
2789

همه تو دانشگاه باشگاه همه جا بعد اینکه باهام آشنا میشن بهم میگن قبلاً خیلی خودتو می‌گرفتی از اینجور حرفا

ولی قصدم اصلا نیس

اتفاقا دوس دارم دوستای زیادی داشته باشم ولی ارتباط گرفتنم خیلی ضعیفه و طول می‌کشه با کسی احساس راحتی کنم

این اخلاقمو دوس ندارم

راه حلی دارید واسش؟!کسی اینطوری بوده بعدا تغییر کرده باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید❤️

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

کتاب آئین دوست یابی و راههای نفوذ در انسانها رو بخونین 

نوشته آقای دیل کارنگی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لایک پلیز

کسی نمیاد😂😂

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

من و کم‌کم داره درست میشه ،اول شروع کردم تو خیابون هر کی رو میدیدم می‌پرسیدم ببخشید ساعت چنده اول خانما بعد کم کم از پسرا هم میپرسیدم و میگفتم ممنون و تو دانشگاه با دخترایی که نمی‌شناختم حرف میزدم کم کم ترست میریزه و اجتماعی میشی

کتاب آئین دوست یابی و راههای نفوذ در انسانها رو بخونین نوشته آقای دیل کارنگی

شما خوندین؟

واقعا تاثیر میزاره؟

من و کم‌کم داره درست میشه ،اول شروع کردم تو خیابون هر کی رو میدیدم می‌پرسیدم ببخشید ساعت چنده اول خا ...

ممنونم امتحان میکنم عزیزم

راه حلای دیگتو هم میگی لطفا؟

شما خوندین؟واقعا تاثیر میزاره؟

اصلا متحول میکنه روابط اجتناعیتو 

مشروط بر اینکه طبق دستورات خود آقای کارنگی به کتاب عمل کنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اصلا متحول میکنه روابط اجتناعیتو مشروط بر اینکه طبق دستورات خود آقای کارنگی به کتاب عمل کنی

مرسی قشنگم❤️

دیگه میرفتم تو گپ های تو تلگرام با همه حرف میزدم پی وی نه تو همون گروه

ممنونم زیبا

خواهش میکنم عزیزم کتابای روانشناسی هم زیاد بخون خیلی خوبه

حتما 🙏❤️