2777
2789
عنوان

کل دیشب بیدار بودم خیلی کلافه م

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 95 پست

شوینده نویتکس بخر عزیزم منم خودم ب بوها هنوز حساسم نویتکس خیلی خیلی بوش کم ...انشالله ک هفته ها آخر ب خوبی سپری کنی منم هفته ۲۸ام کلافه شدم خوابم بدنیست ولی تاصبح بیست بار میرم دستشویی و آب میخورم...راستی شما آمپول ریه بچه رو زدی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینطوریم جایی مهمون باشم یا کسی بیاد خونه م اون روز کل ذهنم درگیر میشه

مثل منی دقیقا جاریم خونه ام بود شب یعنی خونه ام زلزله اومده دوتا بچه شیطون داره منم وسواسم اما خونه رو ول کردم دیشب کلا از خستگی گفتم بمونه فردا ک خوابم نبرد الانم خوابم ببره ظهر بیدار میشم ظهرا هم انرژی کار کردن نیس😂

شغلم دوس ندارم بگم اما خب چون شاغل بودم گفتم حداقل از مرخصی زایمان استفاده کنم بهدم واقعا شرایط سخت ...

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم ک شاغلی منم دوس دارم شاغل شم فلن نشده،منظورم این بود ک تو اون شرایط سخت مرخصی چیزی میگرفتی بهتر بود ک گفتی داری انشاالله خدا فرج خیر بده

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم ک شاغلی منم دوس دارم شاغل شم فلن نشده،منظورم این بود ک تو اون شرایط سخت مر ...

ممنون عزیزم قبلا هرروز میرفتم از ماه ششم اوردم رو یه روز درمیون حالا این ماه برم از هفته ۳۵مرخصی زایمانم شروع میش

ممنون عزیزم قبلا هرروز میرفتم از ماه ششم اوردم رو یه روز درمیون حالا این ماه برم از هفته ۳۵مرخصی زای ...

انشاالله برای منم دعا کن منم ماه سوم اقدامم فلن نشده خیلی بچه دوس دارم

انشاالله برای منم دعا کن منم ماه سوم اقدامم فلن نشده خیلی بچه دوس دارم

بچه اولته،؟ نگران نباش من خودم بعد یکسال اقدام ها نامنظم البته  باردار شدم   سعی کن ریلکس باشی و توکل کنی بخدا

بچه اولته،؟ نگران نباش من خودم بعد یکسال اقدام ها نامنظم البته باردار شدم سعی کن ریلکس باشی و توک ...

اره اولمه فقط ماه اول خوب اقدام کردیم اونم با سه روز تاخیر شدم پ،بخاطر استرس تاخیر داشتم فک کنم،،،ماه دوم چهار روز مونده ب پریودم اقدام کردم دوبار ک سر موعد پریود شدم این ماهم باز چن روز بعدع پاکی دوبار اقدام کردم الانم کم مونده ب موعدم همسرم اونجور ک دلم میخواد همراهی نمیکنه درحالی ک خودش سریعا بچه میخواد

اره اولمه فقط ماه اول خوب اقدام کردیم اونم با سه روز تاخیر شدم پ،بخاطر استرس تاخیر داشتم فک کنم،،،ما ...

ببین من تو اخرین اقدامم فقط دوبار تو روزای تخمک گذاری داشتم و دیگ نداشتم همونم گرفت ولی یادمه مطمئن بودم تخمک گذاریه چون ترشحاتم غلیظ و کشدار بود و دقیقا وسط سیکلم بود    تخمک گذاریتو پیدا کن همون زمان اقدام کنین

اسی من دوتا بچه دارم.‌اولی ماه هشتم دنیا اومد یعنی هفته ۳۲ دومی کامل بود اخرای هفته ۳۸..یعنی واقعا میتونم بگم هفته های اخر بارداری ب شدت دیر میگذرن سره دومی واقعا متوجه شدم..ولی خب بنظرم بارداری خیلی سخت تراز بچه داریه من الان دومی ۸ماهشه با اینکه شبا هم بیدار میشم شیر میدم ولی حاضر نیستم دیگه ی روزم باردار باشم

اسی من دوتا بچه دارم.‌اولی ماه هشتم دنیا اومد یعنی هفته ۳۲ دومی کامل بود اخرای هفته ۳۸..یعنی واقعا م ...

پس امیدوار باشم که نینی بیاد روزای راحت تری دارم  راستی اولی چرا زود اومد؟ بستری م شد؟