2777
2789
عنوان

کل دیشب بیدار بودم خیلی کلافه م

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 95 پست

نمیدونم من ۱۹ ساله چرا دارم انقد با جزئیات میخونم و براتون ذوق میکنم و میگم چقد قوی هستن چقد حستون قشنگه 🥺🩷🧡

امیدوارم این روزهای آخرم تموم بشه و همتون یه نی نی عسل به دنیا بیارید و حالتون خوب بشه 

واقعا تحسن برانگیزید🥺✨️✨🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من ۱۹ ساله چرا دارم انقد با جزئیات میخونم و براتون ذوق میکنم و میگم چقد قوی هستن چقد حستون ق ...

این نشون میده که شما تو اینده مادر مسولیت پذیری میشی و وقتی انقدر درک و شعورت بالاس قدر مامانتو میدونی

این نشون میده که شما تو اینده مادر مسولیت پذیری میشی و وقتی انقدر درک و شعورت بالاس قدر مامانتو میدو ...

مرسی عزیزم 

داشتم فکر میکردم مادر شدن چه حسی داره فکر کنم پر از استرس و ترس در عین حال عشق و محبت که همش رو آسون تر میکنه 🥺😍

یه روز درمیون میرم ۷ساعت ماه نهم میخام مرخصی زایمان بگیرم دیگه خودم اماده کنم برا زایمان من دوس د ...

خیلی سخته عزیزم 

امیدوارم بتونی راحت بیاری 

من واقعا نتونستم تحمل کنم

یه مقدار درد کشیدم دیدم من مرد طبیعی زاییدن نیستم سزارین کردم 😁😁

تاریخ زایمانت کی هس؟ من دکترم زده ۸اسفند ممکنه عوض شه؟

۸ اسفند تاریخ تقریبی که ممکنه طبیعی به دنیا بیاد 

احتمال داره زودتر یا دیر تر بیاریش 

برا من نیمه بهمن زده 

ولی من سزارینم زودتر باسد برم برا جراحی احتمالا اول بهمن 

خیلی سخته عزیزم امیدوارم بتونی راحت بیاری من واقعا نتونستم تحمل کنمیه مقدار درد کشیدم دیدم من مرد طب ...

من از مراقبت هابعد سزراین میترسم از طبیعی هیچ تصوری ندارم همسرم موافق نیس اصلا میگه سزارین کن  مثل جراحی های دیگه س حداقل میدونی چی در انتظارته  اما من میگم طبیعی بعدش راحتم مراقبت نداره

ای وای منم امشب فقط نیم ساعت از پنجو نیم تا شیش خوابیدم درصورتی ک مهمون داشتم خسته بودم ظرفامم نشسته بودم دیگه دیدم ب هیچ عنوان خوابم نمیبره هفت بلن شدم از جام رفتم اشپز خونه ظرفامو شستم دسمال کشیدم گازو... اشپزخونمو مرتب کردم اومدم الان رو تخت باز خوابم نمیبره حامله ام نیستم فکر میکنم از استرسو اضطراب باشه

ای وای منم امشب فقط نیم ساعت از پنجو نیم تا شیش خوابیدم درصورتی ک مهمون داشتم خسته بودم ظرفامم نشسته ...

منم اینطوریم جایی مهمون باشم یا کسی بیاد خونه م اون روز کل ذهنم درگیر میشه

من از مراقبت هابعد سزراین میترسم از طبیعی هیچ تصوری ندارم همسرم موافق نیس اصلا میگه سزارین کن مثل ج ...

اره طبیعی بعدش خودت سرپا میشی راحت می تونی کاراتو بکنی درداتو اول میکشی و تمام

سزارین بعدش اذیته 

البته باز برمیگرده به بدنت بعضیا سزارین خیلی وحشتناکه بدنشون نمی سازه بعدش کامل زمین گیر میشن بعضیا راحت تره براشون