2777
2789
عنوان

کل دیشب بیدار بودم خیلی کلافه م

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 95 پست
انقباض تو کدوم قسمت؟ منم شکمم خیلی سفت میشه

قسمت دهانه رحمم بچه ک تکون میخوره شروع میشن بخصوص شبا یه سالت بعد تموم البته من سابقه زایمان زود رس دارم خدا خدا میکنم تا هفته ۳۷بمونه بعد بیاد 

ببین من تو اخرین اقدامم فقط دوبار تو روزای تخمک گذاری داشتم و دیگ نداشتم همونم گرفت ولی یادمه مطمئن ...

منم اونموقع ک حس میکنم تخمک گذاریه همسرم میگیره میخوابه منم روم نمیشه با توجه ب درد شکمی خیلی کم و ترشحات کشدار ماه قبل ک مطمئن بودم تخمک گذاریمه اما اصلا تو اون روزا اقدام نکردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اونموقع ک حس میکنم تخمک گذاریه همسرم میگیره میخوابه منم روم نمیشه با توجه ب درد شکمی خیلی کم و ت ...

نه حتما همون موقع اقدام کن خجالتم بذار کنار قبلش به همسرت توضیح بده  چند سالته؟

من تو بارداری دخترم از شب تا صبح صد بار میرفتم فقط دستشویی از صبح تا شب هزار بار آخر سر هم آب بچه نزدیک خشک شدن بود سزارین اجباری شدم 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
من تو بارداری دخترم از شب تا صبح صد بار میرفتم فقط دستشویی از صبح تا شب هزار بار آخر سر هم آب بچه نز ...

حتما بخاطر دسشویی اب کم میخوردی؟ حالا من هرموقع بیدار میشم میرم دسشویی بازم یه لیوان اب میخورم میخابم  تشنه میشم

پس امیدوار باشم که نینی بیاد روزای راحت تری دارم راستی اولی چرا زود اومد؟ بستری م شد؟

مدفوع کرده بود تو شکمم ..بارداری اولم بود هیچی نمیدوستم فقط درد داشتم ک هی میگفتن طبیعیه بخاطر ماههای اخر بارداری .باورت میشه وقتی دنیا اومد مدفوعش خشک شده بود ب بدن و صورتش ..فک کنم ی هفته تو مدفوعش بود و این معجزه خدا بود ک چیزی نشد و حتی ی روزم بستری نشد..الانم ۶سالشه پیش دبستانیه برا خودش خانمی شده

نه حتما همون موقع اقدام کن خجالتم بذار کنار قبلش به همسرت توضیح بده چند سالته؟

قبل ازینکه اقدام کنیم کلی تحقیق کردم کامل همه چیو توضیح دادم حتی ماه دوم رفتم کیت تخمک گذاری خریدم ک روز تخمک گذاری اقدام کنیم اما بخاطر ی سر بحث سرع جاری و مادر شوهر گفت فلن بچه نمیاریم منم گفتم باشه تصمیم خوبیه الانم اصلا اسمی از بچه نمیارم خودش هروقت دلش میخواد اقدام میکنه منم کاری ندارم خیلی ب خانوادش خوبی کردمو میکنم اما خیلی در حقم بدی کردن بدترش همسرم بود ک بخاطر اونا دلمو شکست اما هرچی خدا بخواد

خداحفظش کنه عزیزم دردات چجوری بودن مثلا؟ بعد بچه هشت ماهه چند کیلو میش؟

مثلا کمرم و دلم درد میکرد..مال من تازه وارد هشت ماه شده بودم..حدود ۷هفته دیگه تا زایمانم مونده..۲۵۰۰بود دخترم..ولی عزیزم نکنه ی وقت با پیام من ب خودت استرس بدی اگه ی وقت دردی داشتی فک کنی مدفوع کرده  ..ولی بچه دومم اوکی بود..بچه اولم اذیتی داشت موقع نوزادی ولی دومی از اون تایمی ک افتاد شکمم و تا الان ک هشت ماهشه اصلا حس نکردم نوزاده بس اروم بود..بچه ها فرق دارن..سره دومی سوره والعصرو خیلی میخوندم خرما هم خیلی میخوردم

مثلا کمرم و دلم درد میکرد..مال من تازه وارد هشت ماه شده بودم..حدود ۷هفته دیگه تا زایمانم مونده..۲۵۰۰ ...

نه ولی خب حواسم جمع میکنم اگر درد داشتم میرم سریع بیمارستان ماشالا وزنش خوب بوده  دعا کن راحت زایمان کنم تجربه ندارم  از نزدیکم ندیدم   دعا کن همه چی خوب پیش بره

ببین من تو اخرین اقدامم فقط دوبار تو روزای تخمک گذاری داشتم و دیگ نداشتم همونم گرفت ولی یادمه مطمئن ...

جنسیت بچه تون چیه؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀