2777
2789
عنوان

بچه ها راستشو بگید زشته آیا

176 بازدید | 8 پست

من همسرم مهندس متخصص تو یه شرکت جایگاه خوبی داره اونجا مسئول یه بخشه ،برای یه مناسبتی بندری درست کردم برد سرکار بعد ازون موقع میگه خیلی خوششون اومده  میگن عین بازاری هاست و....بعد میگه چند نفر میگن بگو درست کنه خانومت ما پولشو میدیم.

از نظر پرستیژ کاری و....زشته برا همسرم من درست کنم ازش بخرن؟

چندبار دیگه هم الویه و کیک و...گذاشتم براش میگه خیلیا میگن بگو‌ خانومت برامون درست کنه پولشو بدیم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستور پخت بندری بی زحمت🫣

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزم هم اونا میدونن هم من و شما الان با این وضعیت گرونی یه دونه ساندویچ سوسیس بندری با کیفیت و حداقال در حد میکائلیان زیر ۲۰۰ تومن نیست شما برای دوستای همسرت ۵ نفرم باشن گیریم چون به مواد اولیه استفاده می‌کنی و نمیفروشی که سود بگیری با مخلفات بشه ۵۰۰ تومن چون یک کیلو کوکتل یا سوسیس با کیفیت الان ۳۸۰ الی ۴۲۰ ایناست کنارشم نون و گوجه خیارشور ما میگیم همون ۵۰۰ این برنامه غذا در ماه ۴ بار انجام بدی یعنی باید حدودا ماهی ۲ از حقوق شوهرت کم کنی 

این یعنی یا نپز 

یا اگر قرار بهشون محبت کنی و براشون درست کنی باید پول موادو بدن 

اینکه بگو درست کنه حساب میکنیم یعنی غذای مفت و خوشمزه لذت بخشه کسی که رودرواسی هزینه داشته باشه و خوشش اومده باشه یا میخره یا اول حساب می‌کنه و میگه بگو زحمتشو همسرت بکشه 

هم خر و خرما رو خواستن اینجوریه وقتی از روی محبت و ذاتت فقط میخوای قدم برداری در نظر بگیر که بقیه به منفعت خودشون فکر میکنم عزیزدلم♥️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀