2777
2789
عنوان

قوم لک و توهین و تخریب برخی افراد در دنیای واقعی و مجازی به لکها

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 46 پست
یه بار دیگه پستم رو بخون لطفا

مطمینی 🤔 ببخش اشتباه برداشت کردم یعنی ایرانی نیستن پس چطوری زبون بلدن🤔 

اخه توی اینستا هم به قومیت دیدم توهین میکنن  

مطمینی 🤔 ببخش اشتباه برداشت کردم یعنی ایرانی نیستن پس چطوری زبون بلدن🤔 اخه توی اینستا هم به قومیت ...

بله 

اینجا چند ماه پیش بچه ها مچ یکیشونو گرفت ، تحویل نی نی یار داد

اینستا ندارم و نمیدونم اما اونایی که اینجا دنیا اومدن که لحجه ندارن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من مادرم لک و پدرم لره. یعنی بدون بی طرف دارم حرف میزنم. اگه یادتون باشه ک قطعا هست یه زمانی لرها و لک همدیگه رو از هم جدا نمیدونستن و خیلی خوش و خرم کنار هم رندگی میکردن تا زمانیکه ک عده جنبش لکستان و این حرفا رو راه انداختن و شروع کردن ب یه سری داستان بافی ها ک ۸۵ درصد جمعیت لرستان لک هستن ک خود شما ک خرم آبادی هستی قطعا میدونی درست نیست من اینو از چند نفر شنیدم حتی مدیر مدرسه خواهرم ک لک بود تو سخنرانی اینو گفته بود یعنی یه سری لک ها میخوان اصالت لر های لرستانو زیر سوال ببرن همین چیرا باعث اختلاف شده 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
خب اگه بختیاری هستیهمه جا بگو بدونن بابات نگفت از کدوم ایل؟

نه نگفت فقط گفت فلان شخص از زمانهای قدیم اومده سمت لرستان ازدواج کرده الان میدونی چندین تیره مختلفن از یک طایفه که پراکنده شدن توی لرستان 

من تو خوابگاه ی دختری بود لک ایلام بود . بعد هم لری بلد بود حرف بزنه با بچه های لر و هم کردی حرف می‌زد با بچه های کورد. 

دختر بدی نبود اماااا خیلی ندید بدید بود سالها بعد که گروه زدیم تو واتساپ همممممششش عکس میذاشت از خریدهاش و غذاهاش و بچه هاش ‌و .... 

جالبه چیز خاصی هم نبودن عکسهاش اما این با آب و تاب تعریف می‌کرد از همه چیز و ... 

ببین من مادرم لک و پدرم لره. یعنی بدون بی طرف دارم حرف میزنم. اگه یادتون باشه ک قطعا هست یه زمانی لر ...

من از جنبش لکستان بدم میاد میخوان لرستانو تجزیه قومیتی کنن اتفاقا توی مجازی دیدمشون بهشون حرف زدم ولی من منظورم اینه چرا بد همو بگیم برعلیه هم باشیم باید پشت هم باشیم 

نه نگفت فقط گفت فلان شخص از زمانهای قدیم اومده سمت لرستان ازدواج کرده الان میدونی چندین تیره مختلفن ...

حالا چرا اینقدر برات مهمه؟! این قومیت 

روی ویژگی های اخلاقی و شخصیتی ات کار کن 

اینقدر درگیر اقوام نباش 

من از جنبش لکستان بدم میاد میخوان لرستانو تجزیه قومیتی کنن اتفاقا توی مجازی دیدمشون بهشون حرف زدم ول ...

درسته همینطوره بابد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بشت هم باشیم ولی خب میگم یکی از دلالیلش میتونه همین باشه  

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

عزیزم واقعا حرفت درسته هرجایی خوب و بد داره...

ولی دلیل اصلی ش خود لک ها هستن عزیزم.

ما هرجا اومدیم بگیم نهههه همه جا خوب و بد داره لک ها هم مثل بقیه، آنننننچنان ضربه ای از لک ها خوردیم که نگو....

آخریشم برادرم. ما لر هستیم از لک ها براش زن گرفتیم. اونا گفتن اقواممون دعوایی و وحشی هستن ما ازشون بیزاریم از روستامون اومدیم شهر باهاشون دیگه ارتباط نداریم ما فرق داریم. دختره گفت من از دعوا متنفرم اصلا فشارم نیفته و و و...

خلاصه بعد عقد، تا کمی بین شون اختلاف افتاد، که مقصر اصلی شم مادر دختر بود هی تو گوش دخترش خوند پسره هیچی نداره بدبخت شدی (درصورتیکه از اولش گفته بودیم شرایط مالی برادرمو)،

سریع به فامیلاشون گفتن. دختره خودشو طعمه کرد برادرمو بردن جای خلوت تا حد مرگ زدنش وایستادم نگاه کرد. به تهدید اسلحه سفته گرفتن ازش...پدرمو چهار پنج تا از جووون هاشون انقد زدن دنده هاش شکست😭.

بعد گفتن جلسه بذاریم حرف بزنیم، درحالی که پدر و عموم مهمون بودن خونشون، در ها رو بستن کتک زدن😭 یعنی تا این حد بی شرف.

ببین لر ها هم خوب نیستن خیلی شون ولی این وحشی بازی ها و جاهلیت و کله خرابی که چند نفری کسی رو بکشن که نتونن قصاص کنن و همه با هم دیه شو بدن و خیییییییلی وحشی بازی های دیگه ، تو لک ها خیییییییلی زیاده

حالا چرا اینقدر برات مهمه؟! این قومیت روی ویژگی های اخلاقی و شخصیتی ات کار کن اینقدر درگیر اقوام نبا ...

درست میگی ولی واسه ازدواج منظورمه بعضیا خیلی تو گیر و دار اینن که از فلان طایفه نباشه حتی اینها که توی طایفه خودمونن با هم ازدواج نمیکنن برادر واسه خواهر دوس نداره با خودشون خوب نیستن چش ندارن پیشرفت و موفقیت اونوری رو ببینن مشکل اینه خانوادم اجازه نمیدن با کسی از شهری دیگه ازدواج کنم میگن همشهری من همشهری ندارم ک بخواد با من ازدواج کنه  

عزیزم واقعا حرفت درسته هرجایی خوب و بد داره...ولی دلیل اصلی ش خود لک ها هستن عزیزم.ما هرجا اومدیم بگ ...

عزیزم مقصر خود دختره بوده چشش کور ک نبوده قبل ازدواج بعدش مگه نی نی بوده بخواد خانوادشو بیاره واسه دعوا والا بچه کوچیکها هم الان بزور دعوا میکنن احترام مهمون واجبه بابام میگه هر کی تو خونت نشست بی ادبی هم کرد سکوت کن. ادم باید با چشم باز انتخاب کنه اون دختره داداشتو دوست نداشته مطمین باش فقط همینجوری خواسته ازدواج کنه کدوم شهری شما  

ادم باید بعد ازدواج اجازه نده خانوادش دخالت کنن که زندگی از هم بپاشه عاقل نبوده