دهمم هنرستانی ام،مهر ماه از رشته ی فتوگرافیک خوشم نیومدش،عوض کردم رفتم رشته ی مدیریت خانواده،تا حدودی از رشته ام راضی ام و دوستش دارم،بنظرتون هنرستان خوبه یا دبیرستان؟انسانی رو مد نظرمه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رشته ی خیلی خوبه ولی من چون به نظری علاقه داشتم خیلی کم کاری کردم که نرفتم انسانب
نخیر الان درساش آسونه و آشپزی و این چیزا داره ولی با این رشته شما با یک زن خانه دار که مدرک نداره هیچ فرقی نمیکنی برای اینکه تو بعضی از شهرها سطح اجتماعی بچه ها روببرن بالا همچین رشته ای دارن با این رشته ابدا شما وارد دانشگاه نمیشی
نخیر الان درساش آسونه و آشپزی و این چیزا داره ولی با این رشته شما با یک زن خانه دار که مدرک نداره هی ...
در ضمن من معلم هنرستان هستم پارسال هم بعضی از درسهای این رشته رو داشتم امسال خدا رو شکر این رشته حذف شد چون فقط انگار بچه ها رو سه سال سرگرم میکنه بدون هیچ آینده ای