2777
2789
عنوان

قوم لک و توهین و تخریب برخی افراد در دنیای واقعی و مجازی به لکها

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا باید این حرفها رو بزننیعنی چه دلیلی میتونه داشته باشهالبته همه ی لرها که اینطور نیستنشاید کس ...

نه والا نمیشناسمشون اجی مثال میزنم برات تا بدونی خواستگارم قومیتش فارس بود گفت دوستم لره ازش پرسیدم گفته لکها خوب نیستن همش تو جنگ و دعوان

منم گفتم هر قومی خوب و بد داره اخرش پرس و جو کرد فهمید خانواده ما بد نیستن  

ای با با...بیخیال دختر خوب..

بخاطر یه مشت حرف صد من یه غاز اعصاب خودتو خورد نکن..

توهر قومی خوب و بد هست...واینو آدمای بافرهنگ و آگاه درک میکنن...حرف ادمهای سطح پایین و کم فهم با تحقیر و فحاشی به قومیتها نباید برات مهم باشه...

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نه والا نمیشناسمشون اجی مثال میزنم برات تا بدونی خواستگارم قومیتش فارس بود گفت دوستم لره ازش پرسیدم ...

خب خواستگار خودش باید بدونه خوب و بد همه جا هست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من اینو چندمین باره که میگماکثر تاپیک های توهین به قومیت کار اتباع

چی میگی من اصالت دارم چرا دروغ میبافی خانم خیلی هم عِرق ملی دارم بیا با مدرک ثابت کنم کی توهین کردم خسته شدم از بس توی واقعی و مجازی توهین میکنید دوس نداری دفاع کنم از هویتم حداقل به شعورم توهین نکن

شجره نامه شون بخون به کورد و لر وصل میشن از نظر منم که خیلی خوووبن آدم های ساده و با صفایی هستن

مرسی نظر لطفته ما شجره نامه داریم بابام میگه اصالتا لر بختیاری هستیم نمیدونم صحت داره یا نه.

مرسی نظر لطفته ما شجره نامه داریم بابام میگه اصالتا لر بختیاری هستیم نمیدونم صحت داره یا نه.

خب اگه بختیاری هستی

همه جا بگو بدونن 

بابات نگفت از کدوم ایل؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌