2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 17110 بازدید | 216 پست

وااااا 

ریحان دنبال زیر بغل مار می گردی 

و مغز و ناخودآگاه وجود انسانی بسیار ساده و ظاهری تصور می کنی 

چون شوهرت در عمل بسیار شرافتمندانه رفتار کرده باید ناخودآگاه و افکار اتومات هم دست خودش می بود و حالش بد نمی شد 

خودت با دونستن اینکه با مسی قبل تو رابطه داره باهاش ازدواج کردی و ما از انسان های بدوی تاریخ زن ارث می بریم و روی حال و اوضاع الان مون تاثیر می‌ذاره ،حالا که گذشته شوهرت برای همین چند سال پیش هست مسلما روش تاثیر داره 

بهش سخت نگیر 

اینکه تو رو دوست داره دلیل نمیشه حالش هم خراب نباشه 

ذهن و وجود آدمی بسیار پیچیده و عمیقه 

و اینکه به تو گفته چون از هر گونه خیانتی و پنهان کاری یه رو گناه می‌دونه و غیر قابل بخشش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داد ر و بیداد کردم سرش گفتم گمشو برو بیرون جلو چشمم نباش اونم رفته از دیشب

آفرین خوب کاری کردی ، از خونه فراریش دادی، برا دنبال همون دختره که ادعا میکنه دوسش داره و الانم جدا شده. و اینکه دیگه از این به بعد اتفاقایی کا براش میفته رو بهت نمیگه 

امروز دوباره اس ام اس داده بود باورت میشه . شوهرم گفت با پدرشوهرم حرف میزنه بره ب بابای دختره بگه . ...

اسی خیییلی مراقب باش منم عین  شرایط تورو داشتم و بیخیال بودم تا اخرسر زنه کار خودشو کرد انقدر پیام داد و التماس کرد  شوهرم بهش پا داد 

فقط باید کاری کنی شوهرت بشونتش سر جاش وگرنه دست برنمیداره 

بگو شوهرت بره هرچی میاد دهنش بارش‌ کنه تا دست از سر زندگیت برداره 

من تا این کارو نکردم شوهرمو ول نمیکرد 

سلام عزیزم

ببین اینکه الان ناراحتی بهت حق میدم

.هرکسم جای تو بود ناراحت میشد

ولی شوهرت خوب جوابشو داده

فعلا کامل حواست باشه

سر شوهرتم گرم کن اصلا یاد اون زنیکه نگفته

دختره ی سیریش هرزه چه پرروام هست

دو سه روزه گذشته با شوهرم اون همه حرف زدیم ولی بازم تنها میشم هزار تا فکر میاد تو سرم باور کنید ته د ...

من فکر میکنم‌عصبی شدن شوهرت طبیعیه

و واقعا اگه ریکی به کفشش بود بهت نمی‌گفت  هیچی هم نمیفهمیدی درسته؟!!

عصبی شدن دلیل نداره از دوست داشتن اون بشر باشه

ممکنه عصبی هست چون میگه چی در مورد من فکر کرده الان بهم‌پیام میده وقتی متاهل ام

چرا با همچین آدمی دوست بودم واقعا چرا نشناختمش 

چطور اینهمه پستی رو ندیدم......

بچه ها نمیدونم چه دردیه افتاده به جونم ته دلم قرص نمیشه همش حس میکنم شوهرم یه ریگی ب کفشش داره وگرنه ...

میخواسته از طرف شما محبت بیشتر و عشق و علاقه ی بیشتر ببینه که اگه ۱ درصدم حرفای ریحان بخواد رووش اثر بذاره، بی اثر بشه . اون ریحانم چه بی عزت نفس، طرف داره بهت میگه جن...ه اونوقت بازم میگی دوست دارم و .... رفته تو زندگی و مقایسه کرده شوهرشو با دوست قبلیش، دیده انتخابش اشتباه بوده، حالا برگشته به گو..ه خوری کردن که من عاشقت بودم و عشق یه باره و ازین چرت و پرتا ، تا شوهرتو احساساتی کنه

استارتر مطمن باش همسرتون از نگرانی از خودبی خود شدن چون نمیخان مشکلی تو زندگیشون پیش بیاد نگران نباش

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
باور میکنید از دیشب ۳ ساعت هم نتونستم بخوابم ثپش قلب منو از پا درآورده حتی نمیتونم گریه کنم این همه ...

ببین شاید تو‌چت هاش چیزایی گفته که به نفع تو هست اما اسی دوست ندارم ناراحتن کنم و نا امید به خدا قصد بدی ندارم خودمم بارها خیانت از همسرم دیدم اما همسرت میتونست اصلا جوابش رو نده و بلاکش کنه و تو رو هم از همون روز اول در جریان بزاره که اون پیام داده اما من جوابش رو ندادم خواستم از تو راهنمایی بگیرم که چیکار کنم اما راستش حس خوبی به چت هاشون ندارن مثل این میمونه که داره مقدمه چینی هست این چت ها برای لاس زدن های بعدی متاسفانه امیدوارم که هرگز اینجور نباشه و شوهرت کلا از فکرش بیاد بیرون  

یه آدم متعهد که با این جوابهای شوهرت آدم متعهد و با اخلاقی هست 

بیشتر از شدت پستی اون زن عصبی شده 

من بارها دیدم دخترها تاپیک زدن از رابطه آمدم بیرون عذاب وجدان دارم چرا اینهمه پست بوده و من نفهمیدم! چرا اینقدر ساده بودم همچین آدمی رو دوست داشتم

این حرفارو ب اون دختره زده ک بچزونتش این ک من عاشق زنمم و این حرفا قشنگ معلومه از حالش ک هنوز فکرش پ ...

عزیزم میدونی چیه

هیچ وقت عشق اول فراموش نمیشه. زنها هم همینند. الانم برای همین ناراحته احتمالا. اما شما یک مقدار زیادی بدبینی.

به هر حال شوهرت سرش به کار خودش بوده و باهات هم راحت در میون گذاشته. حالا هم بهش حق بده ناراحت باشه. بالاخره آدمه و خاطراتش. ولی به نظر میرسه شوهرت حد و حدودش رو میدونه.

اذیتش نکن. بیخود جریانی که مهم نیست رو کشدارش نکن. چون اینطوری دیگه هیچ وقت هیچی رو باهات در میون نمیگذاره.سمت اون دختره هم نرو اصلا چون قضیه بیخود پیچیده میشه.

یکم به شوهرت زمان بده و اگر موقعیتشو دارید یه سفر دو نفره خوب برید و خاطره بسازید که حالتون عوض بشه و تمام بشه. 

بهش هم پیشنهاد کن که اگر نمیتونه خطشو عوض کنه حتما بلاکش کنه تا تو هم آرام باشی. همین...

فقط حواست جمع باشه.

اگه واقعا چت ساختگی نیست باید بهت بگم خیلی مردا یه دختر بهشون پیام میده خیانت میکنن اینکه همسرت رفتارش عوض شده با خودش جنگیده که یوقت سراغ اون نره و بهت خیانت نکنه منم جای تو بودم ناراحت میشدم ولی منطقی اینه که بیشتر بهش برسی و نذاری اون دختر خراب زندگیتو خراب کنه

اگه واقعا چت ساختگی نیست باید بهت بگم خیلی مردا یه دختر بهشون پیام میده خیانت میکنن اینکه همسرت رفتا ...

بچه ها لطفا اگه فکر می‌کنید تاپیک من فیکه من این حرفارو از خودم درآوردم تاپیک رو ترک کنید من الان درست وسط جهنمم از استرس شب و روزم قاطی شده