2777
2789
عنوان

بچه ها🥲من برای خاله م چیکار باید بکنم که آروم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 68 پست
میمونی که تو لگن سبزه

وی افزود زندگیو تو داری میکنی🤣

از همه ی  فامیل دوری، حرفشون به یه ورته، کار خودتو میکنی همونجوری که میخوای 

و چیزی بگن خودت و خانوادت می..... بهشون🤣

بعد گفت تو هیچ وقت پیر نمیشی خوش بحالت که انقدر روی حرف و اهدافت میمونی🦦

https://t.me/+pKlrWkincuVjMDBk    چنل من:              عرضم به خدمتتون که میخوام یه کاری انجام بدم... مهم و سخته و برای انجام شدنش کلی فکر کردم و پلن چیدم... دو حالت داره... آخرش زندگی برام یا عالی میشه یا که نابود میشه... توی همین یکی دو هفته ی آینده باید انجامش بدم... شایدم فردا اتفاق بیوفته... نمیدونم! میشه دعا کنید عالی پیش بره؟ 

سیسی من باید درسمو تموم کنم بعد ازدواج کنمتو فکر کن من امتحان داشته باشم ، تو pms هم باشم همسر ک... ...

وی ادامه داد همیشه فک میکردم بی مسئولیتی (  ) برای همین ازدواج نمیکنی 

ولی همینکه ازدواج نمیکنی نشون دهنده ی اینه که چرا در برابر خودت مسئولیت پذیری

تا میتونی درستو بخون و شاغل شو و ازدواج نکن

اگر کردی بعد از ۳۵ باشه

منم گفتم هدفم اصن همینه

من توی سنی نیستم که دوتا قول و حرف عاشقانه برام جذابیت داشته باشه

من مرد متعهد میخوام که برای پیدا کردنش صبر میکنم 

چون باقی عمرمو حوصله ندارم بشینم ببینم الان کجاست و با کیه و... 

زندگی مشترک باید به ارامش من اضافه کنه نه که دغدغه هامو بیشتر کنه

و من هیچ وقت درس و اهدافمو فدای شوهر نمیکنم

https://t.me/+pKlrWkincuVjMDBk    چنل من:              عرضم به خدمتتون که میخوام یه کاری انجام بدم... مهم و سخته و برای انجام شدنش کلی فکر کردم و پلن چیدم... دو حالت داره... آخرش زندگی برام یا عالی میشه یا که نابود میشه... توی همین یکی دو هفته ی آینده باید انجامش بدم... شایدم فردا اتفاق بیوفته... نمیدونم! میشه دعا کنید عالی پیش بره؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیسی من باید درسمو تموم کنم بعد ازدواج کنمتو فکر کن من امتحان داشته باشم ، تو pms هم باشم همسر ک... ...

در ادامه پدرمو تحسین کرد و گفت چقدر خوبه که پدرت انقدر برای خواسته هات ارزش قائله

آقاجونت(بابای اون، بابا بزرگ من) وقتی من به ۲٠ رسیدم گفت دختر رسید ب بیست، باید به حالش گریست😐😂

گفت توی خانواده جوری بار اوردنم که فک کردم هدف اصلی ازدواجه 

در ادامه افزود دست این پدری که دوبار جریمه ی انصراف از دانشگاه داد که تو هدفتو پیدا کنی و انقدر مشوقته و بهت نمیگه شوهر کن و هیچ وقت منت سرت نذاشت ببوس🥲

من متاسفم که پدرِ دخترم شده این(اشاره به اون میمون)!!! 

بعد حرف اون مهمونی که فقط پسرا و دخترا و دامادا و عروسا بدون حضور نوه ها برای ارث بودن شد

گفتم چرا زود تموم شد

از ساعت نه تا ده آقاجون ارثو تقسیم کرد یه ساعته؟ 

گفت نه!تا ساعت دو ادامه داشت... ساعت ده همه به جون هم افتادن فقط بابات ساکت بود هیچی نمیگفت دید ما وحشی ایم بلند شد گفت من برم خونه مسائل مهم تر از دعوا ی شماها توی زندگیم هست

دخترم خونه تنهاست🥹🥹🥹🥹🥹

بعد گفت بابای تو به عنوان بزرگ ترین فرد اون جمع بعد از اقاجون ساکت بود بعد شوهر بیشعور من دهنشو نمیبست😐😂

در ادامه پدرمو تحسین کرد و گفت چقدر خوبه که پدرت انقدر برای خواسته هات ارزش قائلهآقاجونت(بابای اون، ...

قدرشو بدون 🦦

خدا حفظشون کنه ❤️🦦

وای جر 😂 سیسی کم کم باید بحال من  گریه کنی 

کاش خاله ت دهن اون میمونو سرویس کنه 

حوچلم چل لفته چیچی اه

😐😂نگین

ما یه ساعت داریم چت میکنیم اون ور

تو کی این پستو گذاشتی

و وسط چت چرا باید حوصله ت سر بره

اصلا تو که داشتی با من چت میکردی 

کی اومدی اینجا 😐😂