2777
2789

هم اتاقیمه 

نصف شبی اعصابمو بهم ریخت

تقصیر منه که فرت و فرت اون شب کارت کشیدم باید خودمو میکشیدم کنار میگفتم هرکی هست و داره خودش بده با بقیه‌اش کار ندارم تقصیر منه که به جای اینا حساب میکنم حالا ببینید چی گفته

من دیگه غلط کنم واسه اینا دنگ حساب کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لنتی دلم خاست مث توورک بودم😂😂🤌🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چقد این آدما چندشن معمولا بیشتر از همه میخورن و ادعا می‌کنن نخوردیم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چی گفت بعده این؟

آنلاینه ولی سین نمیزنه 

ظاهرا که قرار نیست بده ولی من بهم واقعا بر خورده صد تومن پول زیادی نیست ولی خب تکلیفمو باهاشون مشخص میکنم 

اگه فکر کردن زرنگن بهشون نشون میدم منم خنگ نیستم

لنتی دلم خاست مث توورک بودم😂😂🤌🏿

رک نباشی حقتو میخورن به همین راحتی

چرا بذارم طرف بخوره طلبکار هم باشه مگه من خوردم که دنگ بدم

آنلاینه ولی سین نمیزنه ظاهرا که قرار نیست بده ولی من بهم واقعا بر خورده صد تومن پول زیادی نیست ولی خ ...

هیچکدومشون سهمشونو ندادن؟ 

واقعا صد تومن ارزششو داره انقدر خودشونو کوچیک بکنن؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜