2777
2789
عنوان

طرف نمیخواد پول دنگی که واسش حساب کردمو پس بده بیایین با شات

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 39 پست
ترم اول خوابگاه بودم معمولا مامانم گوشت و مرغ میفرستاد برام کم میومد خودم برم خریدیه بار پیش اومد رف ...

اون دیگه نوبره!

باز مال مشخصه شریکیه

ولی یه اشتباهی که کردم اینه که واسشون حساب کردم درس عبرتی شد دیگه واسشون دنگ ندم یا حداقل فقط واسه اونی بدم که همیشه خوش حساب بوده میدونم اذیت نمیکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره حساب نکن به جاشون بیخیالشون شو جوابشو بفرست برام بعدشم بگو من راضی نیستم و می‌سپارم به خدا حق ا ...

نه بابا راضی نیستم چیه ولش نمیکنم میگیرم ازش

بابت حرصی که امشب خوردمم شده از جفتشون میگیرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون دیگه نوبره!باز مال مشخصه شریکیهولی یه اشتباهی که کردم اینه که واسشون حساب کردم درس عبرتی شد دیگه ...

هر چی کمتر تو این بازی بیفتی بهتره

پولاشون جمع کنن بعد برن خرید

نه بابا راضی نیستم چیه ولش نمیکنم میگیرم ازشبابت حرصی که امشب خوردمم شده از جفتشون میگیرم

اخه صد تومن ارزششو نداره اعصابتو خورد کنی 

فقط دیگه باهاشون قاطی نشو

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اخه صد تومن ارزششو نداره اعصابتو خورد کنی فقط دیگه باهاشون قاطی نشو

نه چرا ارزش نداشته باشه از رو زمین که پیدا نکردم بابام کلی سختی کشیده کار کرده زحمت کشیده بعد بخورن اینجور هم جواب بدن؟

عمرا بگذرم میگیرم ازشون

هر چی کمتر تو این بازی بیفتی بهترهپولاشون جمع کنن بعد برن خرید

اره دیگه اشتباه کردم 

از این به بعد میدونم چیکار کنم دیگه همه چی دنگی هرکی خودش حساب میکنه تعارف و رودروایسی رو میذارم کنار که بعدا اینجوری حرص نخورم

مهم اینه بالاخره گفتم اونموقع گفتم نداره الان دستشولی الان تکلیفم مشخص شد که ظاهرا نمیخواد بده الان ...

الان این رب و ... اگر چیزی مونده قراره شریکی استفاده کنید؟ 

شاید با خودش داره فکر میکنه که بقیه شو که من استفاده نمیکنم‌‌‌ و یه وعده خوردم و این چیزا.

الان این رب و ... اگر چیزی مونده قراره شریکی استفاده کنید؟ شاید با خودش داره فکر میکنه که بقیه شو که ...

همه چی شریکی بوده

و نه اصلا اینجوری فکر نمیکنه خودش خوب میدونه تا آخر ترم کنار ما میخوره

با خودش فکر کرده هرچی بوده ما گرفتیم خوردیم الان پول زور میخواییم از این بگیریم اینقدر نسبت به ما بد بینن

بعد من سر اعتمادی که بهشون داشتم واسشون حساب کردم

خیلی حرص خوردم امشب🤦‍♀️

همه چی شریکی بودهو نه اصلا اینجوری فکر نمیکنه خودش خوب میدونه تا آخر ترم کنار ما میخورهبا خودش فکر ک ...

چه آدمایی پیدا میشن‌ 

به نظرم اگر نداد پولشو، دیگه خورد و خوراکتون رو ازش جدا کنید‌. حرص نخور اینم یه تجربه شد

چه آدمایی پیدا میشن‌ به نظرم اگر نداد پولشو، دیگه خورد و خوراکتون رو ازش جدا کنید‌. حرص نخور اینم یه ...

اگه نداد خورد و خوراک هیچی شاید اتاقمو هم عوض کنم

بعد این حرفا اگه نخواد بده بعید میدونم حوصله‌اشو داشته باشم باهاش تو یه اتاق بمونم هی هر روز باهاش چشم تو چشم شم