2777
2789
عنوان

شوهرم به مامانم عکس لیوان فرستاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 61 پست
من بودم لیوانو تو سرش خرد میکردم به من بگه از خونه برم که خواهرش بیاد ؟عکس خونمو واسه بقیه بفرسته ؟ب ...

😐😂چقد من

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😂چقد من

خداشاهده کسی جرات نداره با من اینجوری رفتار کنه

یعنی جوری جرش میدم که پزشک قانونی نتونه طول درمان بده براش 🤨

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اسی اگه بخوای باهاش یکه به دو کنی که خوب میشه کارشو جبران کرد ،اما زندگی هست میدون جنگ که نیست،مجبوریم کنترل کنیم دعواهارو

اگه میتونی خیلی محترمانه خودت به خواهرشوهرت زنگ بزن بگو اگه امکان داره یک هفته بعد بیاد تا حالش بهتر شده باشه بخاطر فصل امتحانات و بچه هاش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤