2777
2789
عنوان

چرا گرونی فقط ب ما فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
ای جانم خوش قدم باشه😍😍😍چند هفته ای؟منم باردار بودم پسرمو کلی بهم سخت گذشت ولی خداروشکر الان سالم ...

من ۱۳ هفته باورتومیشه هوس گوشت و کنجه میکنم مرتب اصلا دلم غذای معمولی نمیخاد ولی خب دلم نمیخاد شوهرم شرمنده بشه هر چی هست همونا رو میخورم و اصلا نمیگم اینو میخام اونو میخام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۳ هفته باورتومیشه هوس گوشت و کنجه میکنم مرتب اصلا دلم غذای معمولی نمیخاد ولی خب دلم نمیخاد شوهرم ...

آفرین گلم بهترین کار میکنی...ببین منم موقع بارداری پسرم دست شوهرم تنگ بود ولی خب خوراکمونم بد نبود ولی کم بود...پسرم باورن 3600 تو 38 هفته دنیا اومد سالمه سالم ماشاالله...

ان شاء الله  شمام نینیت سلام بیاد بغلت...سعی کن آبگوشت بخوری هرچند باگوشت کم باشه اشکال نداره 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

وای اسی دقیقا از همین فکر خوابم نمیبره 

خسته شدم

خیلییی دارم قناعت میکنم ولی درجا میزنیم

از طرفی بذل و بخششای شوهرم

دیگه کم مونده روانی بشم

کاش شوهرمنم مثل بقیه سرش توحساب کتاب بود بابا بخداچراغی ک ب خونه رواست به مسجد حرومه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
وای اسی دقیقا از همین فکر خوابم نمیبره خسته شدمخیلییی دارم قناعت میکنم ولی درجا میزنیماز طرفی بذل و ...

منکه شوهرم زیاد میبخشید ب خونه پدرش دید هر ماه خودمون کم میارم تو قسطاش مونده دیگه نمیده اگرم بده میگه پس بدین