کمتر همه میخورم کمتر همه میپوشم چون با ی حقوق کارمندی بهتر این نمیشه زندگی کرد اطرافیانم تو این گرونیا طلا میخرن ماشین خارجی اونام کارمندم ولی با حقوق یکم بیشتر اصلا هر جور دارم فک میکنم نمیتونم بفهمم چرا ما برامون جور نمیشه از این کارا کنیم
ای جانم خوش قدم باشه😍😍😍چند هفته ای؟منم باردار بودم پسرمو کلی بهم سخت گذشت ولی خداروشکر الان سالم ...
من ۱۳ هفته باورتومیشه هوس گوشت و کنجه میکنم مرتب اصلا دلم غذای معمولی نمیخاد ولی خب دلم نمیخاد شوهرم شرمنده بشه هر چی هست همونا رو میخورم و اصلا نمیگم اینو میخام اونو میخام
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ۱۳ هفته باورتومیشه هوس گوشت و کنجه میکنم مرتب اصلا دلم غذای معمولی نمیخاد ولی خب دلم نمیخاد شوهرم ...
آفرین گلم بهترین کار میکنی...ببین منم موقع بارداری پسرم دست شوهرم تنگ بود ولی خب خوراکمونم بد نبود ولی کم بود...پسرم باورن 3600 تو 38 هفته دنیا اومد سالمه سالم ماشاالله...
ان شاء الله شمام نینیت سلام بیاد بغلت...سعی کن آبگوشت بخوری هرچند باگوشت کم باشه اشکال نداره
مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم