2777
2789
عنوان

بعد گذشت 4ماه هنوز بی قراره🥲😔

460 بازدید | 30 پست

رفیقم مادرش 4ماه پیش فوت کرده

هنوزم خیلی حالش بده خیلی گریه میکنه و اصلا حواسش به خودش نیست...

قبل فوت مادرش در شرف ازدواج بود الان خاستگارش نمیدونه چقدر باید صبر کنه تا دوباره حالش بهتر بشه بخواد ازدواج کنه ... انگار میخوان قرار عقد بزارن بدون اینکه خودش راضی باشه.. 

با هرحرفی گریه ش میگیره سرکلاس موقع درس یهویی میزنه زیر گریه..چشاش همیشه قرمزه خیلی لاغر شده این مدت.. 

بنظرتون تا چقدر دیگه این روند ادامه داره؟

من چیکار کنم براش؟ 

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

🥲هی امان از داغ از دست دادن عزیز

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من بستگی به شرایط خونشون داره

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آخیی الهی بمیرم طفلکی حق داره 

ولی باید بره روانشناس باید دوران سوگ واری رو بگذرونه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
آخیی الهی بمیرم طفلکی حق داره ولی باید بره روانشناس باید دوران سوگ واری رو بگذرونه

اولش حالش خیلی بد پیش مشاور میرفت

ولی حالا دیگه حوصله نداره نمیره

اگه بهش اصرار کنیم برو فک میکنه از دستش خسته شدیم ناراحت میشه همش

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

اولش حالش خیلی بد پیش مشاور میرفتولی حالا دیگه حوصله نداره نمیرهاگه بهش اصرار کنیم برو فک میکنه از د ...

خودتون برید پیش مشاوره ببنید چه رفتاری باید باهش داشته باشید 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀