2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 71 پست
نبود معنویت دلیل بر نبود انسانیت نمیشه آدمایی رو میشناسم که مسلمان نیستن ولی تعهد و خودداری و حیا رو ...

درسته اما تاثیر معنویت در کنترل غرایز حیوانی خیلی بیشتر از نبودش هست چون معنویت جدای از انسانیت نیست ..

برای همین آمار تجاوز و خشونت علیه زنان در جوامع غیر معنوی بیشتر هست ...و برای همین طبق آخرین آمار گرایش زنان اروپا به اسلام بیشتر از مردان هست ..دلیلش ظلمی هست که در این صد سال اخیربه اسم جنبش های آزادی خواه غیر مستقیم بر جنس زن شد ...زن تبدیل به کالای تبلیغاتی برای شرکت ها شد و از اونجا بازار داغ آزار و اذیت های جنسی زیاد شد و حالا بعد از تقریبا صد سال زن غربی داره دوباره به دنبال راهی میگرده تا کرامت از دست رفته رو پیدا کنه و اون رو در معنویت اسلام دیده

برایکه بفهمه چقد بده کارش توام اذیتش کن نه مث خدش انقد بی حیا ولی جوری ک حسادت کنه مثلا بگو ماشالله شوهر فلانی چقد خوش لباسه یا بگو فلانی چقد با این سن و سالش خوب مونده یا بگو چقد شوهر فلانی چشم پاکه و زنشو دوس داره خوشبحال زنش همچین جنتلمنی تو زندگیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه یک بار سوال نمیکرد تو ذهنم نمیموند ولی وقتی یک بار پرسید هیچ وقت از قلبم نرفت بیرون

ای وای من..پدر سگ ب خواهرت نظر داره..وقتی میگی خواهرت اومده هرشب رابطه میخاد..یعنی داره شمارو بجای اون تصور می‌کنه..تو همین سایت دیدم ک آقا ب مادر خانمش نظر داشته و موقع رابطه اسم مادر خانم میاورده.. یا دقیقا همینجوری ب خواهرخانم نظر داشته و می‌گفته موقع نزدیکی زنگ بزن باهاش صحبت کن صداشو بشنوم ..جدی بگیر این مسئله رو عزیزم..طلاق اولین و تنها  راهش نیست ولی خو وقتی ب خواهرت چشم داشته باشه کار دیگه نمیشه بکنی..چقد کثیفه مرتیکه ی عوضی..حالم بد شد..چی می‌کشی عزیزم..خدا دلتو آروم کنه عزیزم 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
درسته اما تاثیر معنویت در کنترل غرایز حیوانی خیلی بیشتر از نبودش هست چون معنویت جدای از انسانیت نیست ...

لطفا بگید براساس آمار کجا؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

برایکه بفهمه چقد بده کارش توام اذیتش کن نه مث خدش انقد بی حیا ولی جوری ک حسادت کنه مثلا بگو ماشالله ...

بزار تو اذیت میشی اونم اذیت شه یا یجوری بهش ثابت کن خواهرت رو اون شاشم نمیکنه مثلا دارین تلوزیون میبینین بگو یادش بخیر فلان خواستگارم شبیه این بود خواهرم خیلی دوسش داشت میگفت خیلی خوبه همیشه میگه چرا با تو ازدواج کردم بعدم بخند😹

برایکه بفهمه چقد بده کارش توام اذیتش کن نه مث خدش انقد بی حیا ولی جوری ک حسادت کنه مثلا بگو ماشالله ...

این راه حل بسیار اشتباه ..نباید در مسیر تقابل قرار گرفت ..اتفاقا باید فرد رو از فضا دور و بعد متوجه اشتباه کرد ..اینطوری اگه نسبت به اسی حساس شد و از طرفی برای رفتار خودش توجیه پیدا کرد چی و کارش بدتر ادامه داد چی؟!

لطفا بگید براساس آمار کجا؟؟

بله حتما طبق آمار سازمان ملل 

در میان کشور‌های اروپایی، سوئد از نظر آمار تجاوز جنسی در جایگاه نامناسبی قرار دارد؛ این کشور پس از سه کشور آفریقایی بوتسوانا، لسوتو و گرانادا، در جایگاه چهارم قرار دارد.

سوئد در آمار سال ۲۰۲۱ در رتبه ششم قرار داشت؛ آن چه مشخص است بحران تجاوز جنسی در این کشور بحرانی جدی است که در مسیر وخامت قرار دارد.‌

می‌توان گفت سوئد دارای بالاترین نرخ تجاوز جنسی در اروپاست.

ایسلند دیگر کشور اروپایی است که از نظر آمار تجاوز جنسی در جهان جایگاه نامناسبی دارد؛ این کشور نهمین کشور از نظر بالاترین آمار تجاوز جنسی در سال ۲۰۲۳ قرار دارد.

این راه حل بسیار اشتباه ..نباید در مسیر تقابل قرار گرفت ..اتفاقا باید فرد رو از فضا دور و بعد متوجه ...

نه عزیزم من بر اساس تجربه میگم وقتی اینکارو انجام بده طرف حس بد میگیره و میفهمه ک کاری ک میکرده الکی نبوده و طرف مقابلش حق داشته که ناراحت میشده و اگه ترس از دادنشو پیدا کنه یا حس کنه زنشم جذابه و میتونه ی وقت بره با یکی دیگه زوم میکنه رو زنش و از چرندیات خدش دست بر میداره

بله حتما طبق آمار سازمان ملل در میان کشور‌های اروپایی، سوئد از نظر آمار تجاوز جنسی در جایگاه نامناسب ...

این آمار مربوط به کشور های اروپایی هست نه همه کشور ها و از نظر من آمار سازمان ملل آمار درستی نیست میتونم دلایلم رو هم توضیح بدم ولی اگه بخوایم به این اکتفا کنیم شما چندتا مقاله راجب آمار خشونت علیه زنان در ایران از نظر سازمان ملل بخونید بد نیست .

ثانیا راجب این مسائل هیچوقت آمار دقیقی وجود نداره دلیلشم نبودن نهاد های حمایت از حقوق زنان و خانواد و خفقان موجوده 

و واقعیت کاملا مشخصه راه حل این مشکلات آموزش درست و فرهنگ سازیه نه برچسب زدن به خانومها

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

جالب بدونی گرایش به اسلام زنان در همین کشور های شمال اروپا و حوزه اسکاندیناوی بشدت. افزایش یافته

تو ایران خودمون چی؟؟