2777
2789

۶ روزه میگذره خشک و سخت شده .خارش شدیدم داره 

کسی تجربه داره ؟؟هر روز صورتم بشورم میره زخمش؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
تو یه جلسه از بین میره ؟!

آره ،خیلی تحقیق کردم جای خوب بری با یه جلسه میره .

نمیدونم اینجور میگن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مم مبخوام برم،جای زخمش خیلی تابلوعه؟میشه با زخمش مهمونی جایی رفت؟منظورم اینه جه جوری دیده میشه؟چقدر ...

هنوز نمیتونم بگم برو یا نرو ،من جای معتبر رفتم ،فعلا هفته اولم هست ،نمدونم پاک میشه یا نه .

اما همین اولش پشیمون شدم ،دوره نقاهتش زیاده و سخته ، جای اصلا نمیشه رفت من یک هفته س خونه نشینم ،چون به شدت چشم و دماغ و لپ ها باد و ورم میکنن ،ابرو ها زخم و بد شکل میشن .

مم مبخوام برم،جای زخمش خیلی تابلوعه؟میشه با زخمش مهمونی جایی رفت؟منظورم اینه جه جوری دیده میشه؟چقدر ...

به من گفت یک ماه و نیم طول میکشه تا خوب بشه و رنگش بره 

هنوز نمیتونم بگم برو یا نرو ،من جای معتبر رفتم ،فعلا هفته اولم هست ،نمدونم پاک میشه یا نه .اما همین ...

وای ی ی راست میگی؟

پس چیکار میکردی،حتما مجبور بودی ریموو کنی دیگه

من ابروم از وسط تا دم ابروم ،یهنی این قسمت ها بالاترش تتو داره ولی خیلی کمرنگه ،بقیه اش زیره ابروی خودمه،

یعنی نرم؟

بیرون میرم اغلب باید اون قسمت دم ابرومو با پنکک بپوشونم

وای ی ی راست میگی؟پس چیکار میکردی،حتما مجبور بودی ریموو کنی دیگهمن ابروم از وسط تا دم ابروم ،یهنی ای ...

بخدا ، فکر نمیکردم انقدر سخت باشه .تحمل میکردم یکی دو سال دیگه پاک میشد ،البته متنفر بودم از مدل ابرو هام .

اگه رو مخته ،که برو پاک کن ولی باید تحمل کنی دوره نقاهتش رو .

من با خودم گفتم این ماه برم که تا عید ،دیگه کامل جاش رفته باشه،ولی فکر میکردم جای زخمش سطحی باشه و ز ...

الان بری تا عید خوب میشه ، منو بگو فکر میکردم میرم پاک میشه میام خونه 😆

بهم گفت تا ۵ روز حمام نرم ،۱۰ روز هیچی نزنم ،بعد ۱۰ روز شروع  کنم ترمیم کننده بزنم تا یک ماه 

بخدا ، فکر نمیکردم انقدر سخت باشه .تحمل میکردم یکی دو سال دیگه پاک میشد ،البته متنفر بودم از مدل ابر ...

خیلی رو مخ نیست،خیلی کمرنگه،

یعنی از اولش خوب رنگ نگرفت زود کمرنگ شد،

ولی میگم ساید در نظره دیگران جالب نیاد و با خودشون بگن چرا نرفته او قسمت ابروش و ریموو کنه،

واسه من الان قشنگ ۶ ساله که همینجوریه و اصلا کمرنگتر از اینم نشده تو این ۶ سال ،فکر هم نمیکنم از اینی که هست کمرنگتر بشه دیگه دیگه

به من گفت جلسه ای ۸۰۰ میگیرم،۳ جلسه باید بیای

من با خودم گفتم این ماه برم که تا عید ،دیگه کامل جاش رفته باشه،ولی فکر میکردم جای زخمش سطحی باشه و ز ...

جای زخم نمیدونم چطوره بعدا ،فعلا که یه لایه زخیم زخم خشک شده رو ابرومه که بی نهایت بی ریختم کرده ، انقدر خشکه که نمیشه کندش ،گفت اگر بکَنی جاش چال میشه ،باید صبر کنم زخمه خودش بیفتهد

الان بری تا عید خوب میشه ، منو بگو فکر میکردم میرم پاک میشه میام خونه 😆بهم گفت تا ۵ روز حمام نرم ،۱ ...

وای ی ی چقدر سخت،

منم فکر نمیکردم اینجوری باشه،

خیال میکردم یه هفته ای دیگه کامل خوب میشه و پاک میشه و تمام.نمیدونستم اینهمه ادا اطوار داره