2777
2789
عنوان

زخم ریموو ابرو کلافه م کرده کی کَنده میشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
خیلی رو مخ نیست،خیلی کمرنگه،یعنی از اولش خوب رنگ نگرفت زود کمرنگ شد،ولی میگم ساید در نظره دیگران جال ...

۶ سال کمر رنگ نشده احتمالا با ریموو میره ولی کمی هاله میمونه ازش .بازم بستگی به کسی که برات ریموو میکنه داره .

من ۲ سال بود زده بودم ،داشت کمرنگ میشد ،اما رو مخم بود خیلی پهن بود .

باز تحقیق کن بعد برو اگه دوست داری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
جای زخم نمیدونم چطوره بعدا ،فعلا که یه لایه زخیم زخم خشک شده رو ابرومه که بی نهایت بی ریختم کرده ، ا ...

ای بابا،

منم ابروهای خودم خیلی خوبه ها،

دوست داشتم ابروم یه کم بالا باشه،

نونسته و بی فکر رفتم تتو کردم،بعدش دیدم اصلا قشنگی ابروی خوده آدم و نداره،

خودم یه کاری کردم حالا ،واسه اینکه کجاشم پاک کنم یه ساله نمیدونم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶ سال کمر رنگ نشده احتمالا با ریموو میره ولی کمی هاله میمونه ازش .بازم بستگی به کسی که برات ریموو می ...

الان ببینی خیلی کمرنگه،

میکم که از اولشم تتوش خوب رنگ نگرفته بود،کمرنگ بود،اونموقع هم باید روش مداد میزدم،

به نظره خودم که تو این ۶ سال همینه تغییری نکرده،

میگم که با گوشه مد پنکک دم ابروم و میپوشونم دیده نمیشه اصلا،

اگه بدونم بعد از اینم امکان داره کمرن بسه بی خیال ریموو میشم

وای ی ی چقدر سخت،منم فکر نمیکردم اینجوری باشه،خیال میکردم یه هفته ای دیگه کامل خوب میشه و پاک میشه و ...

دقیقا منم بخدا نمیدونستم اینجوره . شوهرم هی میگه این چه کاری بود با خودت کردی قیافه م زشت شده نمیدونم کی ورمم میره ،یه بار تاپیک گذاشتم درست جواب سوالمو نگرفتم .

امروز از شدت کلافگی گفتم بگیرم کل زخمو بکَنم راحت شم .

شما میخوای پاک شه ،رنگ ابرو بزار ،من یکی دو بار گذاشتم میکرو کم رنگ میشه . یا اینکه ابرو هات با صابون ضد لک درمالیفت بشور روزی دو بار تا بلاخره کم رنگ بشه 

الان ببینی خیلی کمرنگه،میکم که از اولشم تتوش خوب رنگ نگرفته بود،کمرنگ بود،اونموقع هم باید روش مداد م ...

خب پس زیاد دیده نمیشه ، همون پنکک بزن ، منم این یک ماه بگذره میام اینجا بهت میگم کم رنگ شده رفته یا نه . برا من خاکستری رنگ بود و پهن .

دقیقا منم بخدا نمیدونستم اینجوره . شوهرم هی میگه این چه کاری بود با خودت کردی قیافه م زشت شده نمیدون ...

میکرو نبود که واسه من،

هیچی هم حالیم نبود از تتو ابرو اونموقع یادمه گفت هاشوره،

پس با این تفاسیر نمیرم،

قصدم بود هفته بعد برم،پولم و بریزم تو آشغالی خودم زخمی کنم و برگردم

خب پس زیاد دیده نمیشه ، همون پنکک بزن ، منم این یک ماه بگذره میام اینجا بهت میگم کم رنگ شده رفته یا ...

نه واسه من خیلی تابلو نیست،

بیشتر از تزدیک دیده میشه، یه رنگ قهوه ایه خیلی کمرنگ ،بیشتر یه هاله کمرنگه ،بالای دم ابروم خیره سرم ابروهام و مثلا بالا باشه دوست داشتم دیگه

میکرو نبود که واسه من،هیچی هم حالیم نبود از تتو ابرو اونموقع یادمه گفت هاشوره،پس با این تفاسیر نمیرم ...

میکرو و تتو و هاشور و فلان همش یکیه فقط مدل زدنشون فرق داره مواد همونه .

آی گفتی 

منم هلک و تلک رفتم که پاک کنم بیام خونه فرداش مهمونی بگیرم 😁اومدم خونه از شدت درد نمیتونستم صورتم تکون بدم .

خب پس زیاد دیده نمیشه ، همون پنکک بزن ، منم این یک ماه بگذره میام اینجا بهت میگم کم رنگ شده رفته یا ...

ممنونم ازت عزیزم،

بابت جواب هات 

ان شاالله زودی زخم ابروهات خوب میشه و خوشگلی ابروهات دوباره برمیگرده و خودت هم راضی میشی

نه واسه من خیلی تابلو نیست،بیشتر از تزدیک دیده میشه، یه رنگ قهوه ایه خیلی کمرنگ ،بیشتر یه هاله کمرنگ ...

خب پس بیخیالش شو به نظرم نمی ارزه ریموو

ممنونم ازت عزیزم،بابت جواب هات ان شاالله زودی زخم ابروهات خوب میشه و خوشگلی ابروهات دوباره برمیگرده ...

خواهش میکنم ، ممنون ازت ،انشالله 

فقط میدونم بعدش باید حتما ترمیم کننده بزنی

آره تا یک ماه ترمیم کننده نیازه .

فعلا به اون مرحله نرسیدم ،نمیدونم زخمه تا کی باهامه