2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 70 پست
تو ایران خودمون چی؟؟

تجاوز از ابتدا بوده در همه ی جوامع اما  اصل اینکه در کدوم جوامع و با چه مسئله کمتر شده و کاهش پیدا می‌کنه و چه مواردی باعثث افزایش میشه ..احساسات جنسی در صورتی که مورد دستکاری مداوم قرار بگیرن تبدیل به سندروم روانی میشن که زحمت این دستکاری ها رو فیلم ها و تصاویر و در حال حاضر پخش زنده محرک ها در کف خیابون داره این بلارو سر جونامون میاره ..

تجاوز از ابتدا بوده در همه ی جوامع اما اصل اینکه در کدوم جوامع و با چه مسئله کمتر شده و کاهش پیدا م ...

وقتی جوونا ارزش انسانی خودشون رو درک کنن دیگه ی مشت هورمون متحرک نمیشن اگر قرار باشه هیچ محرکی نباشه دیگه خود داری معنایی هم داره مگه؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی جوونا ارزش انسانی خودشون رو درک کنن دیگه ی مشت هورمون متحرک نمیشن اگر قرار باشه هیچ محرکی نباشه ...

احسنت جونا باید ارزش خودشون درک‌کنن ..اما رسانه تاثیر زیادی در تقویت این درک‌ داره .‌اطلاعات بصری ..دریافت های شنیداری همه رو هورمون ها و تصمیمات ناخودآگاه ما تاثیر میذارن پس شما اگه یک فرد رو در یک محیط مثبت و درست قرار بدی اون فرد درست بار میاد اما اگه همون فرد رو در محیط پر از فساد قرار بدی فاسد بار میاد..اولویت ها داره از سمت گرایش به حقیقت وجودی افراد به سمت گرایش. به موارد کاذب می‌ره ..و این انسانیت رو ازبین میبره ...

مرد ها با چشم تحریک میشن و هیچ وقت این مسئله براشون تمام شدنی نیست ...اتفاقا وقتی یک مسئله براشون  زیاد بشه  ن تنها سیر نمیشن بلکه بیشتر به دنبال تقیان میرن جوامع غربی دیگه روابط با زن و مرد براش جذابیت ندارع به دنبال پد و فیلی و هم جن س گرایی و ازدواج با ح ی وانات رفته...

احسنت جونا باید ارزش خودشون درک‌کنن ..اما رسانه تاثیر زیادی در تقویت این درک‌ داره .‌اطلاعات بصری .. ...

کسی که تو خانواده و اجتماع درست آموزش ببینه دیگه درگیر نوع پوشش و رفتار خانوم ها نیست و می‌فهمه تفاوتش با حیوان همین خویشتنداریه ولی آیا بچه های ما اصلا آموزشی میبینن؟؟ 

همه آموزش جنسی بچه هامون از طریق دوستا و فانتزی و فیلمای غیر مجازه اصلا تعهد تو جامعه ما آموزش داده میشه یا صیغه رو حلال اعلام میکنن؟؟ پسرایی که از بچگی تو گوششون خونده شده این پسره عیبی نداره براش الان معنی تعهد رو میفهمن؟ یا با دیدن ی خانوم با مانتو کوتاه یا لباس جذب سرتا پا هورمون میشن ؟؟ حتی از زیر مانتو چادر هم کلی تصور از اون خانوم برا خودشون میسازن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مرد ها با چشم تحریک میشن و هیچ وقت این مسئله براشون تمام شدنی نیست ...اتفاقا وقتی یک مسئله براشون ز ...

شما چند سال تو جوامع غربی زندگی کردین اتفاقا امنیت اجتماعی خیلی بیشتر از اینجاست زن ها هم میتونن تحریک بشن اگه بهشون حیا یاد داده نشه مثل نسل جدید که کم هم نمی‌بینم 

کسی که تو خانواده و اجتماع درست آموزش ببینه دیگه درگیر نوع پوشش و رفتار خانوم ها نیست و می‌فهمه تفاو ...

این تحلیل شما اشتباه دوست من ...اگه آموزش جنسی که شما داری ازش حرف میزنی موثر بود چرا تو جوامع غربی با وجود این آموزش ها انقد اوضاع و شرایط جنسی کثیف شده و تجاوزات ، پ د وفیلی و هم ج ن س گرایی و آزاد شده ...

شما چند سال تو جوامع غربی زندگی کردین اتفاقا امنیت اجتماعی خیلی بیشتر از اینجاست زن ها هم میتونن تحر ...

من از سال نود و یک تا کنون محقق حوزه زنان و خانواده بودم عزیزم و پارسال رتبه اول استانی در مناظرات کرسی آزاد اندیشی در حوزه زنان و خانواده رو‌کسب کردم ...این مسائلی که شما می فرمایید ما هم توی آمار ها و منابع غربی و بین الملل و هم داخلی سالهاست بررسی کردیم ...شما یک هفته هم با بنده مناظره کنید من مدون و اثبات شده براتون دلیل میارم که معنویت حافظ سلامت خانواده و جامعه است 

این تحلیل شما اشتباه دوست من ...اگه آموزش جنسی که شما داری ازش حرف میزنی موثر بود چرا تو جوامع غربی ...

مگه تو ایران کمه این چیزا با وجود خفقان و ترس از ابرو و آمار غلط؟؟ 

بله وقتی درست آموزش داده نشه مرجع آموزش جنسی دوستان و سایت های پور ن میشه که نتایجش فانتزی های عجیب و غریبه 

بنظرمنم همه حرف های شما اشتباهه چون منابع درستی ندارید و تک بعدی به این مسئله نگاه میکنید معنویت اگه چاره ساز این مسئله بود چند همسری حلال نبود.

یاحق 

من از سال نود و یک تا کنون محقق حوزه زنان و خانواده بودم عزیزم و پارسال رتبه اول استانی در مناظرات ک ...

متاسفم ولی شما دوازده ساله تک بعدی تحقیق کردین 

لازمه همه اینها وجود آمار دقیقه که متاسفانه پنجاه ساله ازش محرومیم 

قانون گرد باد بود روزگار را 

جز خار و خس زمانه به بالا نمیبرد

این آمار مربوط به کشور های اروپایی هست نه همه کشور ها و از نظر من آمار سازمان ملل آمار درستی نیست می ...

نظر شما قابل احترام اما ...این خود کارشناسانغربی کاملا پذیرفتن 

و واقعیت انکار نشدنی هست ..نمی‌دونم اینقدر مقاومت در برابر حقیقت چه نفعی داره