2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 71 پست
🥲🥲🥲🥲🥲 من به خواهر بیچارم چی بگم ب خونوادم چی بگم قلبم داره در میاد از جاش

اصن هیچییییییییی نگیا یعنی گند میخوره بههمچی تمام توجه ها جلب میشه میگم خودت تو قرارات باخواهرت گفت بیام خونت بگو ابجی دل من گرفته من بیام خونت یا نه کاردارم بمونه بعد برو تا قبل شوهرت بیا شوهرت نبینتش یاخونه مامان برید زودبرگرد خونه تا شوهرت بیاد خونه خواهرتو از همه چی بیخبره هیچ کس نباید خبردارشه این حرف تو هم شکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم توکل کن به خدا و اهل بیت ...انشاالله چیز خاصی نیست و حساس شدی و باهاش بعد صحبت کن ...

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

هرچی گفت بیا بالا بخواب نرفتم  رو سرامیک دراز کشیدم

یک نکته هم بهت بگم ..هیچ وقت تا جایی که میتونی اگه مواردی از همسرت و حتی خدایی نکرده فرزندت دیدی مستقیم واکنش نشون نده ..که کم کم قبح مسئله براش می‌ریزه و دیگه از تو ترسی نداره..همیشه در لفافه کنترل کن ...مدیریت کن فضا رو اینطوری خیلی موثر فاصله میگیره

طلاق بگیر راحت کن خودتو خواهرتم بگو بره خونش

بابا طلاق بگیر مگه اسونه طلاق اخه 

طلاق گرفت کی پول خورد و پوشاک میده 

از بچش دور میشه 

سر زبدن حرف مردم میشه والا بعد طلاق خونه پدری هم سخت میشه 

دلیلش کم رنگ شدن معنویت دلیلش سوسول شدن پسرامون و لات و بی حیا شدن دخترانمون. ..دلیلش جو‌گیر فضای کث ...

نبود معنویت دلیل بر نبود انسانیت نمیشه آدمایی رو میشناسم که مسلمان نیستن ولی تعهد و خودداری و حیا رو میفهمن آموزش دیدن می‌دونن خروس نیستن که با هر تحریک شدنی واکنش نشون بدن ارزش انسانی خودشون رو درک کردن ولی آدم هایی رو هم می‌شناختم که ادعای معنویتشون گوش دنیا رو کر کرده بود اونوقت به ناموس خودشم رحم نکرد از بچه هایی که آموزش درست ندیدن انتظار زیادی داریم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اصلا باور میکنی به خاطر همیه کاراش دوست داشنمو دارم از دست میدم شایدم از دست دادم

فانتزی س ک س با زنای اطرافت داره اونم با رضایت تو 

مثلا دوست داره وقتی حرف از خواهرش میزنه تو باهاش همکاری کنی باور کن اگه همکاری کنی با چنان شوق و لذتی باهات س ک س میکنه که حیرون میمونی

یه جور بیماری جنسی هستش سرچ کنی خیلی اطلاعاتت زیاد میشه 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
نمیدونم شاید رفتم

حتما برو عزیزم اگه سختته از اسنپ دکتر وقت بگیر ما تخصص کافی نداریم ولی نذار به روح روانت بیشتر آسیب برسه شاید واقعا حست درست نیست 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بعضی آدما جنبه ندارن ...متاسفانه متاسفانه انقد فضای مجازی و اینا هم خراب شده جامعه هم خراب شده کلا ر ...

آدم مریض مریضه ادمی که مریضه با چادرهم باشی مریضه من کربلا با پوشیه بودم انقد بهم نگاه میکردن و لاس میزدن داشتم بالا میاوردم 

نمیدونم شاید رفتم

روانشناس کاری انجام نمیده الکی پولت رو حروم نکن،خدا لعنتش کنه که به خواهرت چشم داره ،به خواهرت هم چیزی نگی وگرنه خرابتر می‌کنی فقط تا تونستی تو برو پیشش و وقتهای شوهرت نبود بیارش خونت