2777
2789
عنوان

چادرپوشیدن بخاطرمادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 66 پست
راضی از این شرایط؟ خانواده نامزد منم اینجورین من گفتم اصلا چادر نمیپوشم گفتن کلا جلوی ما رعایت کنو ب ...

شوهر یا نامزد یا هرکسی که برای پوشش ادم تعیین تکلیف کنن ادم مناسبی نیستن برای ازدواج 

خوب فکر کن راهی که میری برگشت نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بالاخره هر خونه ای حریمی داره که باید رعایت بشهاگه پوشیدن و نپوشیدنش واقعا فرقی نداره برات بنظرم ...

برای من مهم نیست ولی چون اوناروی چادرتاکیددارن میگم فرداتوجمع خانواده پدریش نپوشم کلاحالشون گرفته بشه

شوهر یا نامزد یا هرکسی که برای پوشش ادم تعیین تکلیف کنن ادم مناسبی نیستن برای ازدواج خوب فکر کن راهی ...

والا چی بگم خانوادش خیلی خشکن خیلی ساله همو‌ میشناسیمو میخوایم خودش مشکلی نداره میگه هر جور دوس داری بپوش البته پوشش زننده و اینا اصلا خودمم دوس ندارم ولی خانوادشون اینطوریه که همه چادر میزنن حتی اگر چادری نباشن من که گفتم اصلا نمیزنم از همین الان بگم ولی خب باید خیلیی رعایت کنم نخامم رعایت کنم خودمم معذب میشم وقتی همه خیلی پوشیدن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

در هر دو حالت هم که بری یا چادری یا آزاد در نهایت این حال و احوال خودته که گرفته خواهد شد و پشیمان خواهی شد و خودتو ملامت خواهی کرد. قصدم توهین نیست فقط آگاهی دادنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

برای من مهم نیست ولی چون اوناروی چادرتاکیددارن میگم فرداتوجمع خانواده پدریش نپوشم کلاحالشون گرفته بش ...

حس میکنم این رفتار بچگانه ست

یجوری برخورد کن انگار اصلا برات مهم نبوده بی محلی کردنش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
والا چی بگم خانوادش خیلی خشکن خیلی ساله همو‌ میشناسیمو میخوایم خودش مشکلی نداره میگه هر جور دوس داری ...

خب بپوش

به خاطر ارامش خودت نه بخاطر اونا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اینام همه چادری هستن

تو مهمونیام میپوشید؟

حس میکنم این رفتار بچگانه ستیجوری برخورد کن انگار اصلا برات مهم نبوده بی محلی کردنش

تاپیک قبلموبخون منطقم میگه حق باشماست ولی امشب خیلی اعصابموخوردکردن کلافه شدم عقلم کارنمیکنه بایدیه کاری بکنم دلم خنک بشه