2777
2789
عنوان

چادرپوشیدن بخاطرمادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 66 پست
[QUOTE=365867446]اصلا برات مهم نباشه به روی خودت نیار البته ببین من مجردم کلا تجربه ای ندارم تو این ...

چی بگم واقعا تحصیلات شعور نمیاره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
گفتن همون خونه یک طبفه دهه۸۰قیمت میزاریم تقسیم‌به۴ میکنیم وبه تومیدیم یک سهم.ولی من اصلابرام‌ ارثشون ...

از نظر قانون مدنی و سایر قوانین نمی تونن بگن. شکایت کنید محکوم میشن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من در مورد مساله شما دوتا نکته خیلی مهمی کشف کردم چون خودمم این مشکلو داشتم. اون اینه شما خیلی بیش ا ...

اره واقعابی دریغ خوبی میکنم حتی چون میدونم خسیس هستن به مادرشوهرم‌گفتن تاهروقت خودتون صلاح بدونین ارث ندین به همسرم وچون خودم درامدم خوبه 

هیچ انتظارمالی ازشون ندارم

حتی چک کمدومبل عروسیموخودم پاس کردم ولی همین رفتارش واقعاازارم داد

اره واقعابی دریغ خوبی میکنم حتی چون میدونم خسیس هستن به مادرشوهرم‌گفتن تاهروقت خودتون صلاح بدونین ار ...

به نظرم این کار و نکن دلت براشون نسوزه منم این جور بودم به همه دوبرابر خدمت می کردم که دیدم کار مفت بی ارزشه و از طرفی هم خواهر شوهرتو جدی نگیر فکر نکن آدم مهمیه مثلا پزشکه خوب که چی باشه الان همه پزشک میشن و بیکار در ثانی اصل و حقیقت حضور و آگاهی ماست هوشیاری و انسانیت ماست نه اینکه پزشک و وکیل و وزیرباشیم اما افسرده باشیم بی ادب باشیم. یک مثال میزنم از مولانا یاد گرفتم. اگه یک دیوانه به ما توهین کنه ما ناراحت میشیم؟ نه. چون برا ما مهم نیست. پس شما هم خواهر شوهرت بزرگ نکن تو ذهنت تا حرکاتش بهت تاثیر بزاره فکر کن همون دیوانه هستش.!!!! 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا