2777
2789
باورت میشه من اصلا ادم ترسویی نیستم؟ ولی خوب هیچ کس باور نکرد جز مادرم و خواهرم که شاهد بودن این عجی ...

میدونی در اصل اون زمان خطر از بیخ گوشت گذشته نفهمیدی 

منم خیلی شبا ساعت ۳_۴ صبح میرم تو حیااااط تاریک ولی نمیترسم شاید یک ساعتم بمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂اره ساعتشم دو نیم سه بود خطریییی، عه یکی مث خودممم ❤️😂

😂😂😂😂😂😂 من یکم کله خرم البت 

یه بنده خدایی رو میشناختم از این اون میشنوه ک اگر باهاشون دوس بشه میتونه ازشون پول بخواد 

اینن هی ب تکاپو میوفته ک ببینتشون و بخواد ازشون اون زمان مجرد بوده این بنده خدا ازدواج کرده بچه دارم شده ولی اذیتش میکنن

😂😂😂😂😂😂 من یکم کله خرم البت یه بنده خدایی رو میشناختم از این اون میشنوه ک اگر باهاشون دوس بشه م ...

😂منم همینم کله شق و دیوونه…. عههه میگن درختو بکاری میوه اشو همیشه برداشت میکنیا داستان ایشونه😂

😂منم همینم کله شق و دیوونه…. عههه میگن درختو بکاری میوه اشو همیشه برداشت میکنیا داستان ایشونه😂

اره خیلی اذیت شد من یه مدت ب این فکر افتاده بودم دیگ اینو شنیدم پشیمون شدم چون دراصل ما هستیم ک دنبال اوناییم و کارشون داریم اونا نیازی ب ما ندارن