2777
2789

من چند سال پیش گربه داشتم توی خونه 

همسرم خیلی وقتها چند روز توی ماه ماموریت شعر دیگه مجبور بود که بره 

بعضی از شبها می‌دیدم گربم زل میزنه به در حمام و شروع می‌کنه میو کیو کردن و حالت تدافعی میگیره 

ولی کلا آدم نترسی بودم و اصلا فکر نمی‌کردم ممکنه داخل حمام چیزی باشه🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط از خدا بخواچرا از جعلول معلول خواست پولدار بشه حقشه

نمیری با این اسما ک میگی اه😂😂😂😂

دراصل اونا خیلی زیرک تر از این حرفان ک ما ازشون چیزی بخوایم اونا هم الکی هنینطوری انجام بدن

من چند سال پیش گربه داشتم توی خونه همسرم خیلی وقتها چند روز توی ماه ماموریت شعر دیگه مجبور بود که بر ...

و گربه ها واقعا میبینن موجودات ماورائی رو 

ماهم خونمون خراب کردیم چن سال پیش ساختیم بعد یه نفر ک میدتشون گفت اینجا خونشون بوده 😶😪 برا همین گربه اصلا شب تو طبقه همکف نمیره

اره خیلی اذیت شد من یه مدت ب این فکر افتاده بودم دیگ اینو شنیدم پشیمون شدم چون دراصل ما هستیم ک دنبا ...

اره دقیقا همیشه میگن یه بار انرژی سیاهشونو وارد زندگی کنی تا ابد درگیرشی خدانکنه کسی به این فکرا بیوفته خوب کردی انجام ندادی

اره دقیقا همیشه میگن یه بار انرژی سیاهشونو وارد زندگی کنی تا ابد درگیرشی خدانکنه کسی به این فکرا بیو ...

همینطوری خاله عمه قزیو فلان بهمان برامون دعا معا میگیرن معلوم نیس اونا چن تاشونو انداختن دنبالمون والا من هروقت خواستم یه غلطی بکنم ترسیدم مثلا یکی از این به اصطلاح جادگر یا دعا نویس یه شکلی بود میگفت ۵ شب رو دستت میکشی موقع خواب فقط یه بار میتونی انجام بدی برا همیشه بعد اگ بعد اون پنج روز نور یا جرقه ای دیدی ب معنای اینه ک کارت حل میشه بعدشم باید شیرینی بزاری تو طبیعت 

من ترسیدم انجام بدم گفتم لابد بعدش یه چیزی باید بدم ب شیرینی ختم نمیشه

همینطوری خاله عمه قزیو فلان بهمان برامون دعا معا میگیرن معلوم نیس اونا چن تاشونو انداختن دنبالمون وا ...

اره دقیقا معلوم نیست تاحالا کی دعا گرفته واسه مسکلات ما شاید کا باپر نداشته باشیم ولی انگار واسه اونا کار راه اندازه…… جدی؟ چه عجیببب من سمتشون هیچ نرفتم کلا باورشون ندارم دعانویس و اینارو ولی به انرژی سیاه چرا خوب کردیییی دخترررر باز خوبه اینجا ترسیدیییییب

اره دقیقا معلوم نیست تاحالا کی دعا گرفته واسه مسکلات ما شاید کا باپر نداشته باشیم ولی انگار واسه اون ...

😂😂😂😂😂😂 راستش میخواستم واسه عشقو فلان این حرفا چیز کنم بعد گفتم فردا پس فردا همون ک اوردتش میبرتش ولش کن بزا خودش بیاد

😂😂😂😂😂😂 راستش میخواستم واسه عشقو فلان این حرفا چیز کنم بعد گفتم فردا پس فردا همون ک اوردتش میبر ...

😂😂😂اخ اره صبح طلسمه باطل میشد طرف به خندش میومد میگفت چیه من کجام همه چی شیر تو شیر میشدذ😂😂