2777
2789
عنوان

خیلی زندگیم داغون شده تا مرز خودکشی هم رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست
خیلی اذیت شدم کلا تو این زندگی الان یکسال و نیمه که واقعا نابود شدم زن از بی توجهی و بی مهری میمیره ...

من خودم دیگه خود ساخته شدم.به خودت برس و برای خودت ارزش قایل باش ببین چطور تشنه ات بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدایی چی؟بنظرتون بهتر نبس طلاق بگیریم ؟ دخترمم داره آسیب می بینه تو این زندگی.ز

میتونی از بچت جدا شی؟

خانوادت حمایتت میکنن؟!

تلاش کردی به همسرت نزدیک بشی و نشد؟

خودت حس میکنی واقعن بخاطر خستگی و مشغله هست یا پای کس دیگری در میان هست؟

این اتفاق ها طبیعیهشما هم الکی خودکشی نکندرست میشهدخترتون با شما فرق دارهشوهرتون از شما توقع درک کرد ...

میدونی همیشع من باید درک کنم کوتاه بیام 

توقعم پایین باشه 

بخدا قسم با همه چیش ساختم 

زیر صفر بود باهاش ازدواج کردم 

۷ سال قبل ازدواج عاشقانه کنارش یودم بخاطرش تو رو همه وایسادم 

اما اون چی کرد؟

انقققققددددد ازش خاطره بد دارم که خوبهاش انقد کمه یادم نمیاد 

دلمو خون کرده خون

میدونی همیشع من باید درک کنم کوتاه بیام توقعم پایین باشه بخدا قسم با همه چیش ساختم زیر صفر بود باهاش ...

به هرحال ارزش خودکشی رو نداره

بخاطر دخترتون هم که شده باید به این مسیر ادامه بدین

عزیزم میگی قسطاش زیاده خونه خریده تحت فشار هست صب تا شب سرکاره شاید حس میکنه بیاد سمتت محبت کنه انتظ ...

ببین ما ۱۰ ساله ازدواج کردبم همیشه میگفت تحت فشارم 

انقد ضرر کرده تو کارش 

انقد پول ها از دست دادیم بخاطر بی فکری هاش 

من همه چیو تحمل کروم این همه سال 

ولی دیگه بی محلی رو نمیتونم تحمل کنم 

بیرون از خونه با دوستاش بگو بخندش رو داره اما میاد خونه مشکلاتش رو میاره برا من بی حوصلگی و بی توجهی

سعی کن بجای گلایه کردن بهشکمک کنی ک ب زندگی و صفای قبل برگردینتو بهش محبت کن تا محبت ببینیمردا درگیر ...

همه کار کردم تلاشمو کردم زندگیم به بن بست رسیده 

بهش میگم میخوام جدا شم حتی ی کلمه حرف نمیزنه

هیج تلاشی برا حتی حرف زدن باهام نمیکنه

اگه جدابشی،یکی دیگه میادزندگیتوصاحب میشه،دخترت هم تا هفت سالگی می تونی نگه داری بعدبایدپهلوی باباش زندگی کنه زیردست نامادری بزرگ بشه

تحمل کن تاقسطاتون روبدین   

ذکریاوددودرو ۱۰۰۱بار برای محبت بین خودت وشوهرت بخون 

حرفات این بو رو میده که دردت در اصل اینی که گفتی نیست چیزای مهم تریه درسته؟ وگرنه این که گفتی قابل ح ...

دردم اینه با آدم اشتباهی ازدواج کردم 

خود روز عقد میدونستم یدیخت میشم چون کل اون روز که برا هر دختری بهترین روزه منو گریه انداخت و باهام قهر کرد چون بهش گفتم پدر من داره تمام خرج جشن عقد رو میده میشه تو کیک رو بخری 

گفت پول ندارم تو درک نداری و کلی دعوا راه انداخت 

ترسیدم ...گفتم سفره عقد پهن شده آرایشگر منتظرمه آبرومون میره و در نهایت با اشک رفتم ارایشگاه 

بعد از اینکه اومد سراغم به عروس گفت به کسی که ۷ سال کنارش موند تا این روزو ببینه برام آهنگ ازارم بدی آزارت میدم رو گذاشت تو ماشین ...باورتون مبشه ؟ آدم به دختری که این هما سال کنارش یود و با نداریش ساخت و بهش بله داد اینجور میکنه ؟

انققدددد غصه تو دلمه کع اگه بخوام بگم ی رمان ۲ هزار برگی میشه 

من خودم دیگه خود ساخته شدم.به خودت برس و برای خودت ارزش قایل باش ببین چطور تشنه ات بشه

من اصلا نمیخوام تشنه م بشه 

به هیچ وجه دلم نمیخواد عمرمو باش تلف کنم

غصه من فقط دخترم و اینکه چطور برم با مامان بابام مطرح کنم میخوام جدا شم و میدونم دخترمو بهم نمیده و من داغون میشم

دردم اینه با آدم اشتباهی ازدواج کردم خود روز عقد میدونستم یدیخت میشم چون کل اون روز که برا هر دختری ...

عزیزم 🫂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میتونی از بچت جدا شی؟خانوادت حمایتت میکنن؟!تلاش کردی به همسرت نزدیک بشی و نشد؟خودت حس میکنی واقعن بخ ...

قسم میخوره بجون دخترم که هیچ زنی وسط نبس 

اشک میریزه و میگه تحت فشارم خیلی 

چک دارم قسط دارم

اما دوروغ میگه 

ریگه دوستم نداره خودشم میدونه وضعیت بحرانی داره زندگیمون اما مشکل اصلی من الان اینه که ذره ای برا اروم کردنم تلاش نمیکنه 

خودم بارها با آرامش با دعوا با پیامک و با پست آموزشی با گریه و زاری با هرچی فکر کنی گفتم تشنه یکم محبت و نوازشم تا همه چی درست بشه اما ذره ای تلاش نمیکنه

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ...

خداییش اینادیگه جواب نمیده باور کن جواب نمیییییییده بيشتر ناامید میشی 💔💔💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔