2777
2789
عنوان

راجع به روابط گذشته به نامزد بگیم یا نگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست
اگه لازم شد خیلی کلی بگو اصلا وارد جزییات نگوبگو اره فقط در حد چت بودو بچه بازی

بگم 14 15 سالم بود یه چت بچگونه بود تو زمان خیلییی کم و صرفا میخواستم همینو بدونی؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
گذشته آدما شخصیت آینده شونو میسازه اتفاقا خیلی مهمه که هرکسی با یکی مثل خودش ازدواج کنه نه اینکه آدم ...

موافقمممم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ چیز خاصی تو گذشتم نبوده اما اگرم بودهیج وقت ب نامزدم نمیگفتمهیییچ زمان نباید در مورد گذشتت به ...

اخه شنیده ذاجع بهش

کلا راجب به گذشته اصلا نگی خیلی بهتره ممکنه الان بگی دوست دارم صادق باشم و اینا ولی مردا جنبه ندارن ...

اخه خودشم داشته و بهم گفته 

و من رابطع نبوده خداشاهده فقط چت بود اونم همون زمان تباه روبیکا که مد شده بود یمدت 

اخه خودشم داشته و بهم گفته و من رابطع نبوده خداشاهده فقط چت بود اونم همون زمان تباه روبیکا که مد شده ...

گلم من تجربه کردم اینو خودش بدترین چیزاشم بهت میگه خب ولی تو کاری ک مثلا حتی اندازه بیست درصد کار اون بد نباشه رو بهش بگی  به روت میاره

من سادگی کردم و گفتم چیزای مهمی ام نبودن ولی دو ساله تا ی بحث کوچیکی میشه به روم میاره هر لحظه ب خودم میگم لعنت به همون لحظه ای که حرفامو بهش گفتم 

در حالی ک خودش چند برابر کار های بد و اشتباه داره

^^
بگم 14 15 سالم بود یه چت بچگونه بود تو زمان خیلییی کم و صرفا میخواستم همینو بدونی؟

ن دیگه این گفتن نداره خیلی ضایعست ، الان خودت بدون مقدمه بگی فک میکنه هنوز تو فکرشی 

اصلا نگو

اگع خیلیییی گیرداد بگو

حالا میگی راجع به این شنیده اینو دیگه خودت سبک سنگین کن که بهش بگی یا نه

ولی برای بعدا اینو در نظر داشته باش که جنبه شنیدن بعضی موضوعا رو ندارن و ممکنه بعدا اذیتت کنه و به روت بیاره 

^^
گلم من تجربه کردم اینو خودش بدترین چیزاشم بهت میگه خب ولی تو کاری ک مثلا حتی اندازه بیست درصد کار او ...

وای واقعا؟ترسیدم🥲 پس نمیگم اگه پرسید سربسته میگم ی چت ساده بوده جز اون چیزی نبوده

ن دیگه این گفتن نداره خیلی ضایعست ، الان خودت بدون مقدمه بگی فک میکنه هنوز تو فکرشی اصلا نگواگع خیلی ...

نههههه بدون مقدمه اصلا چون ازم پرسیده پیام داده الان گفتم بینم چی بگم بهش

حالا میگی راجع به این شنیده اینو دیگه خودت سبک سنگین کن که بهش بگی یا نهولی برای بعدا اینو در نظر دا ...

🥲🥲🤦🏻‍♀️وای چقد تصمیم سختیه نمیدونم چیکار کنم

وای واقعا؟ترسیدم🥲 پس نمیگم اگه پرسید سربسته میگم ی چت ساده بوده جز اون چیزی نبوده

اره این ترفندشونه از گذشته خودشون میگن ک اعتمادت جلب بشه و تو ام هر چی داری و نداری رو بگی ولی بعدشششششششش..........

^^