2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زیادن  ولی خدادصبرشو داد ولی سختی کشیدم زیاد   حالمو بد کرد  خیلی خیلی

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

مادرم از دست دادم😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات

۱۷سالگی خیلی مفصله

هنوز ک هنوزه نتونستم کناربیام😔

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عموم فوت شده بود ۱۷سالم بود و تمام خوشیای خانواده ما ب قبل فوت عموم و بعدش تقسیم شد یعنی هیچی دیگه مثل قبل نشد خیلی مراسما اتفاق افتاد اما جای خالیش همیشه برامون پررنگه و خیلیی سخت بود کنار اومدن 

و سقط بچم وقتی ۱۹سالم بود 🥲خیلیییی سقط بود تو ی کلمه بخام بگم اینکه داغون شدم ،خورد شدم افسرده بودم تا یمدت

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مادرم رو از دست دادم همزمان هم اکسم ک قول ازدواج داده بود ترکم کرد همزمان هم خواهرام دعوا راه انداختن تنهام گذاشتن چند ساله

یعنی الان خندم‌میگیره از این اتفاقات ک در عرض یک هفته افتاد مگه میشه آخه...

ولی شکر خدا سر پا شدم‌🙏