2777
2789
عنوان

من خواهر ندارم چقدر بی خواهری بده همه عمر حسرت یه خواهر داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 71 پست

بیا مال ما رو ببر 

خواهری که تو داری میگی الان کمیابه

اکثر خواهرا مثل مال منن. خواهر من حسوده زندگیمو آینده مو تباه کرده  هر اتفاق بدی برام میفته ذوق میکنه. فتنه است همه رو با همه دعوا میندازه. آخرشم یه جوری پیش بقیه وانمود میکنه انگار عاشق منه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نداری چه مشکلی داری ک نمیتونی ارتباط برقرار کنی اونو در خودت حل کن عزیزم

دوستام همه ازدواج کردن و رفتن دیگه بعد از ازدواجشون ارتباطی نداریم چهره ام یه جوریه به نظر خودم زشته که کسی جذبم نمیشه 

دوستام همه ازدواج کردن و رفتن دیگه بعد از ازدواجشون ارتباطی نداریم چهره ام یه جوریه به نظر خودم زشته ...

منم دوستام ازدواج کردن 

ولی توی مناسبت ها تولدها مراسم ها همدیگه رو میبینیم 

گهگاهی بهم زنگ میزنیم 

واتس آپ مسیج میدیم 

این مدل دوستی ها خیلی بهتر از قطع رابطس 

البته هر شهری فرهنگ و سبک خودش رو داره 

و اینکه الان توی این عصر جدید اصلا چهره زشت نداریم همه جور امکانات زیباتر شدن اومده 

ب خودت برس در حد توان و بودجه ای ک داری 

بیا مال ما رو ببر خواهری که تو داری میگی الان کمیابهاکثر خواهرا مثل مال منن. خواهر من حسوده زندگیمو ...

هرکی رو دیدی ب جز پدر مادرت 

تورو بیشتر از خودت دوس داره و زیادی برات دلسوزی میکنه اون دوستت نیس دشمنته

آخ داغ دلمو تازه نکن ، روزی نیست بغضمو قورت ندم ولی دخترخاله‌هام پیشم پز میدن و جوری رفتار میکنند انگار من تنهام .

روزی نیست اشک بریزم ک ای کاش بودی باهاش حرف میزدم باهاش اشک می ریختم من تک فرزندم خیلی غصه دارم خیلییی مامانمم باهام خوب نیست اصلا