2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چیا کشیدی

کتک های همسرم    بیرون کردن من 

ساعت چهار شب  تو غربت بدو بدو رفتم کلانتری و کوچه ها تاریک  و خلوت  ـخدایا 😭

خونه شوهر مدام تحقیر  یا اینکه نبود شب ها تنهای میکشیدم و گریه ترس داشتم وحشت داشتم 

خیلی زیادن و نارحایداین ک پدرم فوت شد  خیلی چیرا کشیدم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

روانی بودن بیخیال ولی مهم اینه که دیگه نیستن و راحتم

ازدواج کردی؟ باهاشون قطع ارتباط کردی کلا

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

چه اتفاقی افتاده بود

یک هفته مونده به عقدم همچی بهم زد،عشق پاکمو حروم یه ادم لاشی کردم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عزیزم چقدشوهرت بی ناموسه که توشهرغریب باهات اینکارو کرده😔

اره من سختی کشیدم زیاد خیلی نمیدونم خدا چرا برام راه خوبی نمیچبنه   البتهدمن جدا شدم بس تحققیر شدم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

همین الان ک سه ساله عروسی کردم یهو دیدیم مشکل نازایی داریم

الان همش تحت نظریم تا نتیجه بگیریم 

بدترین اتفاق بود

و اینکه فهمیدم بجه خاهرم مشکل کلیه داره 

بدترین اتفاق های زندکیم هست 

سال ۹۸ دچار یه مرضی شدم که خدا تو جهنممم اونجوری بنده هاشو مجازات نمیکنه و تا همین الان نمیدونم دلیلش چیه و اصلا چیه من الان زنده نیستم به زور دارم ادامه میدم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

نه من مجردم عزیزم آره دیگه نمیبینمشون

امیدوارم خوشبخت‌ترین بشی 

سال ۹۸ دچار یه مرضی شدم که خدا تو جهنممم اونجوری بنده هاشو مجازات نمیکنه و تا همین الان نمیدونم دلیل ...

چه مریضی؟ 

واقعا هیچی سلامتی نمیشه 

منم الان مریضم واقعا میفهمم چقدر مهمه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
الهی بحق امام زمان برای دخترت جبران بشه وخوشیش روببینی

ممنون