2777
2789
عنوان

شوهرم دوس داره خونه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 67 پست

علت رفتارشوهرت رومیدونم مرداوقتی ازشون فاصله میگیری براخودت وقت میزاری کاری به کارشون نداری بیشتربهت جذب میشن ومیخوان باهات باشن این دقیقاهمین اتفاق داره براش میفته شماسردشدی دورمیشی ازش اون میادسمتت وقتی میچسبیدی بهش دورمیشذه

اره خودمم فکر میکنم این قانونشونه

زنگ زدن چک کردن کنترل کردن همش باید زیرپوستی باشه متاسفانه دخترای الان فک‌میکنن خیلی خوبه مدام شوهراشون و کنترل کنن 

عزیزم شوهر شما به این نتیجه رسیده واقعا داره عشق شما رو از دست میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن اون خانم حالش خوش نیساسی شاید سرش به سنگ خورده شایدم واقعا فعلا تاکید میکنم فعلا حو صله جمع ن ...

اره واقعا راس میگی زمان ثابت میکنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب خداروشکر که دعاهاتون را خدا شنیده..ان شاالله زتدگیت درست میشه و همسرت سر به راه...ذات همسرت بد نبوده.محیط بدش کرده..کسی که ذاتش خراب باشه دیگه برنمیگرده این وقتی داره درست‌میشه یعنی ناخواسته و تحت تاثیر محیط ی رفتارهایی کرده که حالا دیگه دلش نمیخاد تکرار کنه.

ببین عزیزم قبلا زیاد بهش گیر می‌دادی نرو لج می‌کرده میرفته

الان چون گیر نمیدی و آویزونش نیستی برعکس شده اون آویزون تو شده

مردا همینن دوست دارن لج کنن

اتفاقا این خوبه شما با دست پس بزن با پا پیش بکش

آویزونش نباش

کاریش نداشته باش ازش نپرس کی میای ، کی میری و فلان

در عوض وقتی خونه است زیر پوستی بهش توجه و محبت کن و احترام بزار

کم کم خیانتش هم کم میشه و سر به راه میشه

الهم عجل لولیک الفرج
زنای لخت کف خیابون هم مریم مقدس

چند روز پیش یه زنی رک دیدم همچین سینه هاشو ریخته بود بیرون و رفته بود تو دهن فروشنده به خدا مرده سرشو اصلا بالا نمیورد 

چه دنیایی شده که جای زن مرد باید حیا کنه وچشمشو بدزده 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14053540/%D9%84%D8میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

میشه لطفا این کار نکنید حرکتتون خیلی زشته تو یه تاپیک دیگه میاید میگید گزارش بزنید . درخواستی دوستی به دوستاتون بدید گزارشتون رو به اون صورت مطرح کنید 

شوهرهایی ک تو خونه میمونن اولش اونم زیاد خود ازراییل میکنن

وااای

خود ارضایی

یکم دقت کن لطفا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
زنگ زدن چک کردن کنترل کردن همش باید زیرپوستی باشه متاسفانه دخترای الان فک‌میکنن خیلی خوبه مدام شوهرا ...

اره ممکنه چون من این اواخر هروقت مچشو می‌گرفتم بهش میگفتم تا دوسه سال بچه مون بزرگ شده طلاق عاطفی بگیریم جامو جدا میکردم بعد میومد منت کشی هم خدارو میخواد هم خرما رو متاسفانه من چون بچه دارم شغل و درآمد هم ندارم دلم نمی‌خواد سربار بابام باشم دستم برای طلاق باز نیست اگه بچه نداشتم اشکال نداشت میرفتم اما بخاطر بچم انگار دمم زیر تیشه اونه وگرنه اگه خودم پول داشتم بهش میگفتم یا منو انتخاب کن یا هرزگی کردنت رو چون نمیتونم تحملت کنم باور کن این حرف ته دلم مونده دوس دارم داد بزنم بگم از زندگیم برو بیرون😔😔 وضع مالیش عالسه تیپو قیافش خوبه همه مردم دوسش دارن هیچکس باور نمیکنه این خیانتکار باشه حتی بعضیا هم بلدن میگن اشکال نداره پولداره خوشتیپه از دستش نده😑😑 فکرشو بکن تو چنین شرایط و چنین مردمی زندگی میکنم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂