2777
2789
عنوان

اونایی که پوستشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 107 پست

راستش قبل ازدواج ، عین منطقه جنگی ایران عراق بود🥲😂

ولی الان چند ساله هزار ماشاالله صاف بدون حتی یک جوشه😃منافظ باز یه کوچولو روی بینی دارم البته

هیچ روتینی ندارم. ب جز مصرف ۹ لیوان آب در روز😅

یادمه علاوه بر جوش پوست دور لبم و بین ابروهام همش خشکی میزد پوسته میشد درحالی ک بقیه صورت افتضاح چرب بود

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چی میزنیلنبنا نیتروژنا ایمیجز سادور بیوآکوا .... و امثال هم نزنن

بیو آکوا اتفاقا دیروز خواستم بخرم محلولاشو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نمی‌دونم مال ۲۰ سال به بالای یا ۳۰ سال

20

بعضی موقع ها 15 به بالا هم میشه چون ضد جوش داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

پوستم نهچربه نه خشکه پوست صورتم اصن جوش نمیزنه و صافه وتوپر روتین ندارم فقط با ژل شستشو میشورم اونم ...

روی پا ک عادیه

منم‌دارم‌ولی ریز ریز

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من عینکیم متاسفانه ۸۰درصد زیبایم زیرعینک پنهانه قبلا ک نمیزدم خیلی جاهاک میرفتم براحتی میومدن اززیبا ...

حواست باشه گلاب صورتتو تیره نکنه

قاطی آب کن

باهاش جلو آفتاب نرو

بچه ها واسه جای زخم ک لک شده رو بدنم اگ میدونید بگید

میگن‌زردچوبه خوبه

یه محلول ضد جوش و ضد پیریههم کرمش هس هم سرم ولی سرم قوی تره

چه جالب

من عینکیم متاسفانه ۸۰درصد زیبایم زیرعینک پنهانه قبلا ک نمیزدم خیلی جاهاک میرفتم براحتی میومدن اززیبا ...

منم اسپری گلاب میزنم

عرق کاسنی چطور میزنی 

میریزی تو دستگاه بخور؟

راستش قبل ازدواج ، عین منطقه جنگی ایران عراق بود🥲😂ولی الان چند ساله هزار ماشاالله صاف بدون حتی یک ...

ذات اب