2777
2789
عنوان

اونایی که پوستشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 107 پست
قهوه لایه بردار هس هر ماه یه بار استفاده کن زیادش بده یه بار زرد چوبه زدم پوستم .. تا سه روز نرفت از ...

من زرد چوبه و جوش شیرین‌میزتم‌دندونام هر وقت حس کنم زرد شده میزنم عللیهههه

ماهی دوبار بزن با خمیر دندونت سفید میکنه چجوری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوستم نهچربه نه خشکه 

پوست صورتم اصن جوش نمیزنه و صافه وتوپر 

روتین ندارم فقط 

با ژل شستشو میشورم اونم هرروز نه 

با ارایش نمیخابم 

ولی پوست بدنم جدیدا جوش زده رو پاهام 

البته دلیلشو میدونم ولی فعلا کاریش نمیشع کرد

رتینول چیه

یه محلول ضد جوش و ضد پیریه

هم کرمش هس هم سرم ولی سرم قوی تره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14935924/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A ...

زدم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من از اول پوستم خوبهبزنم نزنم همینه

خیلی خوبه

من عینکیم متاسفانه ۸۰درصد زیبایم زیرعینک پنهانه قبلا ک نمیزدم خیلی جاهاک میرفتم براحتی میومدن اززیبایی چشام میگفتن ولی بعدعینک همش دودشد رفت هوا ولی سرمه همیشه داره چشام حتی موقع خاب تاتو لبم کردم روح نیس صورتم

بخورمیزنم هفته یبار جوشامو کمترکرده خداراشکر عدق کاسنی صورتموروشن کرده ازوقتی ک میخورم شبام اسپری گلاب میزنم 

عه واقعاااا😍😃مرسی ک گفتی

قربونت عزیزم

این چی بود من دیدم😂😂😂