2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 207 پست
خدا رو شکر انشاالله همیشه خوش باشین و عاقبت بخیر بشین

ممنونم مهربانو جان با آرزوی سلامتی و طول عمر بابرکت برای شما❤

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
ببین یک تجربه اصلا خودتو دست کم نگیر از اولش دست نیافتنی باش سطح خودتو بالا ببر و بالا ببین بعدش ببی ...

دقیقا.

ولی حیف زیادی احساساتی ام

دم دستی نیستما ولی اگه واقعا همسر خوبی داشته باشم در آینده سعی میکنم زندگی بی نقصی رو باهم فراهم کنیم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قهرو باشه چی؟ مثلا زود برنجه از من..اینم کم و بیش حس میکنم ک بخاطر کمبود عزت نفس یکی دوبار گفت م ...

نمیدونم شمابه چی حساسید؟یاتحملت چقدره.به نظرمن اگه خیانت نکنه واعتیادنداشته باشه.بقیش میشه تاحدودی تحمل کردومادرش بیش ازاندازه براش مهم نباشه که بخوادبانظراون زندگی کنه

قبل ازدواج ادعا می‌کرد خیلی دوسم داره ...با شعور ترین و فهمیده ترین و عاشق ترین ادنی بود که دیده بود ...

مطمئنید دعا نگرفتن براش؟ فقط در حرف بود یا عمل هم داشت؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چقدر خوب.یعنی اینکه دختر نخواد ب خانواده تکیه کنه و خودش بخواد زندگی رو بسازه تاثیری داره؟ریسک نیست؟

هیچوقت مسائل زناشویی نباید با خانواده در میان بزاری 

من کردم الان دارم جدا میشم مث سگ پشیمونم 

نمیدونم شمابه چی حساسید؟یاتحملت چقدره.به نظرمن اگه خیانت نکنه واعتیادنداشته باشه.بقیش میشه تاحدودی ت ...

راستش اگه دست ب زن نداشته باشه و چیزی نشکنه و اینا بشه یجوری کنار اومد.

ولی مامانم بعضی چیزا شد ک از خودش هم زده شد 

ما رفت و آمد هم نداریم 

مامانمم همیشه میگه ک خانواده پسر خیلی مهمه 

نمیتونم بگم ک مامان همیشه هم نمیشه ک هم پسر خوش اخلاق باشه هم خانواده خوبی داشته باشه تا زندگی پایدار باشه 

خیلیا با مادرشوهر مشکل دارن

چقدر خوب.یعنی اینکه دختر نخواد ب خانواده تکیه کنه و خودش بخواد زندگی رو بسازه تاثیری داره؟ریسک نیست؟

نه عزیزم ریسک نداره متأسفانه مادرم با تصور اینکه دلسوز زندگی من بود حرفایی رو بیان می‌کرد که زندگیم آشوب میشد بعد اینکه مستقل شدیم گفتم مشکلاتم برای خودم خوشی هام هم برای خودم اینطوری ذهنم درگیر زندگی خودم شد و راحت شدم خداروشکر.. حرمت ها هم بهتر حفظ شد .. اینم بگم من خیلی دلبسته خونواده هستم ..

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من خودمم همسن تو بودم اینجوری بودم ولی اگر عقل الانم رو داشتم و برمیگشتم به گذشته همه تمرکزم رو میذا ...

میدونم نفس منم فکر ازدواج رو ندارم الان فقط دارم جنبه هارو میسنجم ک اگه یه روز اومد خواستگاریم جوابم چیه ..

چون من تا چن سال عاشق یکی میمونم و نمیتونم فراموش کنم .

زبان میرم هنر هم یه حرفه میخوام برم یاد بگیرم برای کار و .

درس هم میخونم قبول شدم هیچ نشدم هم کلاس میرم

عزیزم صبر کلید خوشبختیه.. هم خودم هم همسرم حساس و زودرنج بودیم تو مسیر زندگی مشترک به این درک رسیدیم ...

خداروشکررر 

چقد خوشم میاد از این نوع زندگی 

سرشار از آرامش.. 

خدا کنه منم همچین زندگی با اون داشته باشم 

چون تا جاییکه خبر دارم اونم زندگی آرومی نداشته 

خواهش میکنم عزیزم اما من با تمام مهربونی و خوش قلبیم خوشبخت نشدم 🥺🥺

ان‌شالله بزودی❤️

نه عزیزم ریسک نداره متأسفانه مادرم با تصور اینکه دلسوز زندگی من بود حرفایی رو بیان می‌کرد که زندگیم ...

دقیقا منم خیلی وابسته خانوادم هستم و با حرف اونا زندگی میکنم کلا 

حتی بخاطر حرف مامانم ک حرف و حدیثی نباشه بین فامیل باهاش قطع ارتباط کردم اما دلم هنوز پیششه

نه عزیزم ریسک نداره متأسفانه مادرم با تصور اینکه دلسوز زندگی من بود حرفایی رو بیان می‌کرد که زندگیم ...

و مامانم گفته هیچوقت نمیذارم باهاش ازدواج کنی🥲

مطمئنید دعا نگرفتن براش؟ فقط در حرف بود یا عمل هم داشت؟

ن عمل می‌کرد

نمیدونم والا یه وقتا میگم نکنه همه فامیل رو دعوت کردیم بشینن سر سفره عقدمون چشمون زدن چون از لحظه ای که عقد کردیم خیلی بد شد رابطمون و هرروز بدتر میشه