2777
2789
عنوان

اون ترنسه داخل سریال اسکویید گیم

168 بازدید | 26 پست

چه خوبه که این چیزارو اینجوری فرهنگسازی میکنن که مردم فک نکنن این مدل آدما فضایین  

دختر عمویه من ترنسه و عمل کرده الان یه خانوم به تمام معناس و اصلا شبیه این آدما یی که به ظاهر اسمشون ترنسه نیست 

لطفا اگه تو فامیل یا آشناهاتون تی اس دارین سعی کنین که درکشون کنین همه ما آفریده خداییم🧡

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

اولین بار بود تو کیدراما ترن س میدیدم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا، فرهنگ سازی عالی و به جایی هاست

بازیگرش هم نقشش رو خیلی خوب بازی کرد 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

اونجایی ک گفت همه بچرخن تا روپایی بزنه چقد دلم سوخت براش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ترن س و ادم میتونه درک کنه واقعا گناه دارن، اما همجنسگراهارو نه..نمیتونم درک کنم..

منم اونارو نمیتونم درک کنم ولی احترام میزارم تا وقتی که به من خانواده و بچه هام آسیبی نرسونن

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها