2777
2789

من پیش مادرم و پدرم زندگی میکنم پدرم آدم بی پولیه مامانمم همش تخریبش می‌کنه میگه تو بدبختی بی پولی در ضمن چند بار هم به مامانم خیانت کرده و.. انقد توی این زندگی بی پولی کشیده که دیگه افسرده شده دارم با گریه مینویسم امروز مامان و پدرم دعواشون شده بود یک لحظه توی چشاش رو نگاه کردم احساس کردم خیلی دیگه واقعا فشار زندگی روشه صد سال پیر تر شده بود😭😭چشماش گویای همه چیز بود من خودم سربار نیستم میرم سرکار با این حال بازم بابام نداره مامانم پول باشگاه داره ولی نمیره افسرده شده این دو ماه من خیلی خورد شدم وقتی به مادرم نگاه می‌کنم همیشه مثل گل پژمرده ناراحته اصلا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم مامانم هم افسردست هم تنبله نمیاد باشگاه بریم یا یه کافه بریم ازش عکس بگیرم

لطفاًااا بگید چیکار کنم صد سال پیر تر شده😭

کاربری دست دو نفره🌸

سرکار نمیره بابات؟

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا کارش دکوراسیون داخلیه ولی کار و پروژه نداره

احتمالا افسردگی و دلمردگی مامانت از خیانتی هست ک بهش شده زخمی ک هنوز نتونسته باهاش کنار بیاد و داره با خودش لج می‌کنه اگه میاد ببرش پیش مشاور شاید بهتر شد شرایطش

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…