2777
2789
عنوان

چرا وقتی دستمو عمیق بریدم حالت تهوع شدید گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
اره واقعا🥲کاش بجوری بود آلارمی چیزی میومد سلام باردار نیستی خدافظ و انقد درد نمیشکیدم😂کاش فقط درد ...

یا مثلا کاش از بعد اولین رابطه پریود میشیدم ن ۱۳ سالگی🥲😭اخه کسی ک تو سن رشده چرا باید لیتر لیتر خون از دست بده اخه کی ۱۳ سالگی حامله میشه

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه بار اینطوری شدم اولش چیزی نبود بعد کم کم داشتم بیهوش میشدم 😅

هیجا رو نمی دیدم و هیچ صدایی هم نمی شنیدم فقط یادمه مامانم دوتا پام که بالا گرفت یکم بهتر شدم و دستم به شدت خون میومد 

اخی الهی🥲دقیقا منم خیلی حس بدیه☹️💔

رو سرامیک پر خون 

چشامم سیاهی میرف 

اون لحظه بع فکر این بودم نکنه بخیه بزنن باز حالم بد میشد 

تا ۲ هفته زخمش باز بود یه چیز سنگین بلند میکردم خونریزی میکرد🥺

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

رو سرامیک پر خون چشامم سیاهی میرف اون لحظه بع فکر این بودم نکنه بخیه بزنن باز حالم بد میشد تا ۲ هفته ...

بخدا من بفکر بخیش بودم 🤣ولی خداروشکر با چسب زخم کارم راه میوفته واقعا میترسم از بخیه